Emagine

IT

Emagine utvikler og designer nettløsninger for bedrifter i alle bransjer. Sandefjord-firmaet drømmer om å vinne den gjeve Gulltaggen innen 2019.

Fakta

  • Omsetning: 5,5 millioner
  • Antall ansatte: 7
  • Adresse: Framnesveien 3A, 3222 Sandefjord
  • www.emagine.no
«IMAGINE EMAGINE»: Emagine har laget webløsninger for butikker innenfor en rekke ulike sjangre. Ett eksempel er Kitch´n.

Emagine ble etablert som en del av Itegra (dagens Komplett), og leverte de første årene nettbutikkløsninger for selskaper som Itegra selv, Telefast, MPX og andre store netthandelsaktører i Norge.

De siste 15 årene har selskapet vært eid av de ansatte og fokusert på utvikling av sin egen publiseringsløsning, Plenum. Dette er hovedproduktet til Emagine i dag.

Webutvikleren har ekspertkompetanse på flere områder, og søker den riktige miksen av utviklere og designere. Når ledige stillinger dukker opp, ser selskapet etter en kombinasjon av kreativ og teknisk kompetanse innen webutvikling.

Emagine har mange kunder i Sandefjord, men også ellers på det nordiske markedet. En av de største er Kitch´n, der Emagine har ansvaret for både nettbutikken og det som er en av Norges største kundeklubber. Emagine leverer også til store lokale bedrifter som Komplett og Jotun, og står bak landets første «webshop» for begravelser – Fonus.

«Imagine Emagine», er mottoet til gründer og eier Bjørn Kaare Bøe. Han har ambisjonene i orden, og sier at visjonen er å vinne Gulltaggen – den årlige prisutdelingen innenfor webutvikling – innen 2019.

Les mer på www.emagine.no.