Berg Allum Consulting

Markedsføring

I 2010 startet ekteparet Per og Helene Berg Allum det kommunikasjons- og konsulentselskapet de skulle ønske fantes da de selv var kunder.

Fakta

  • Omsetning:
  • Antall ansatte: 6
  • Adresse: Nygårdsveien 84, 3221 Sandefjord
  • www.bergallum.no

Etter mange år på kundesiden var vi lei av å kjøpe konsulenttjenester ofte preget av tunge prosesser og store innbundne rapporter – det kostet en formue og ble altfor ofte liggende i en skuff. Så i 2010 bestemte Per og Helene seg for å starte det konsulentselskapet de skulle ønske fantes da de satt på kundesiden. Et selskap som hjelper kundene til vekst gjennom konkrete, gjennomførbare tiltak.

Cut the crap og kom til poenget!

Vi brenner for marketingfaget og vi går ”all in” for alle kundene våre. Vi vet at skal du skape resultater, så holder det ikke at strategien er god – du må evne å sette den ut i handling. Derfor lager vi handlingsplaner ned i den minste detalj. Kundene våre velger hva de vil gjennomføre selv og hva de vil ha hjelp til.

Med på laget sammen med Per og Helene er Lisa, Sandra, Linn og nylig ankomne Pål. Gjengen holder til rett ved Sandefjord Fotballs lokaler på Komplett Arena på Pindsle i Sandefjord, og inviterer deg gjerne inn for en uforpliktende samtale.