Tenk Videreutdanning

Ønsker du videreutdanning finnes det mange muligheter i Sandefjord og regionen. Her finner du både fagskoler, akademier og Folkeuniversitet, som tilbyr mange tidsaktuelle studier for deg som vil fylle på med litt kunnskap eller lære noe helt nytt.

Gokstad Akademiet er en fagskole som tilbyr 9 ulike studier, som alle er utviklet i tett samarbeid med næringslivet. Skolen ligger sentralt i sentrum, og kan velge enten studier eller korte kurs. Eksempler på studier du kan ta på Gokstad Akademiet er webdesign, cybersikkerhet, digital markedsføring, bærekraftig entreprenørskap & innovasjon, samt frontend-utvikling og backend-programmering. 

I Sandefjord finner du også en av Europas største og mest moderne flyskoler. Det er skrikende behov for piloter på verdensbasis, og på Pilot Flight Academy får du internasjonalt pilotsertifikat. I Sandefjord finner du også Europas ledende helikopterskole. EHC - European Helicopter Center er Norges eneste komplette fagskole for helikopterutdanning. Både Pilot Flight Academy og EHC holder til i moderne lokaler på Sandefjord Lufthavn Torp.

Dersom du drømmer om en jobb innen Kosmetisk hudpleie- og velværebehandlinger er Sandefjord stedet å studere. Her finner du både Sandefjord Akademi og Vestfold Hudakademi som begge er store akademier med høye ambisjoner.

Vi har ikke eget universitet i Sandefjord, men du finner Universitetet Sør-Øst-Norge på Bakkenteigen i Horten, kun 30 minutter med bil fra Sandefjord sentrum.

I Sandefjord finner du også en egen folkehøyskole. Sandefjord Folkehøyskole har 7 kreative linjer.

 

Les mindre
©Gokstad Akademiet
©Pilot Flight Academy
©EHC - European Helicopter Center
©EHC - European Helicopter Center
©Gokstad Akademiet

Sandefjords eneste Starbucks-filial finner du på PILOT FLIGHT ACADEMY