Tenk Fritid

I Sandefjord kjenner vi ikke uttrykket fritidsproblemer. Her kan du fiske laks og hummer, gå på ski 100 dager i året og gå tur langs kyststien eller pilegrimsleden. I Bugårdsanlegget like utenfor sentrum finnes treningsapparater, lekeapparater, tennishall, ishall, svømmehall, idrettshall og en flott turvei rundt Bugårdsdammen. Her kan du også mate ender eller bare sitte i fred og ro på en av de mange benkene i parken.

Sandefjord har en kystlinje på 160 km, over 100 strender og 124 øyer og holmer. Vi er gode til å komme oss ut på tur og godt merkede turområder gjør dette veldig enkelt.

Det mangler heller ikke på aktivitetstilbud for barn og unge. Vi har ungdomsklubber, Naper'n, mekkeklubb og gratis tilbud som ishallen, svømmehallen, skateparken og badeanlegget i Hesteskoen.

Sandarcupen, Norges nest største fotballturnering etter Norway Cup, foregår i Sandefjord. Vi er også veldig stolt av eliteserielaget Sandefjord fotball og deres flotte arena.

Shopping er fristende i Sandefjord hele året. Er du i sentrum på sommeren er det lurt å huske badetøy! Sandefjord har et splitter nytt badeanlegg i indre havn ─ et flytende bryggeanlegg med flere badesoner og stupebrett. I dette området finner du flere offentlige fritidstilbud som skatepark, sandvolleyballbane, basketbane, innebandybane, park-areal og Tuftepark. Og alt er gratis! Rett ved siden av, finner du også mini-golf anlegg. Ta en tur ned i Hesteskoen, her finner du noe for enhver smak. 

Les mindre
©Didrick Stenersen
©Visit Vestfold
©Simen Sørhaug
©Visit Vestfold
©Visit Vestfold
©Didrick Stenersen
©Atle Slettingdalen

I Sandefjord finnes det mange GRATIS TILBUD, som skateparken, ishallen, svømmehallen og badeanlegget i Hesteskoen

Sandefjord har en KYSTLINJE160KM og 124 ØYER