Tenk Fritid

I Sandefjord kjenner vi ikke uttrykket fritidsproblemer. Her kan du fiske laks og hummer, gå på ski 100 dager i året og gå tur langs kyststien eller pilegrimsleden. I Bugårdsanlegget like utenfor sentrum finnes treningsapparater, lekeapparater, tennishall, ishall, idrettshall og en flott turvei rundt Bugårdsdammen. Her kan du også mate ender eller bare sitte i fred og ro på en av de mange benkene i parken.

Sandefjord har en kystlinje på 160 km i tillegg til 124 øyer og holmer. Vi er gode til å komme oss ut på tur og godt merkede turområder gjør dette veldig enkelt.

Det mangler heller ikke på aktivitetstilbud for barn og unge. Vi har ungdomsklubber, Naper'n, mekkeklubb og gratis tilbud som ishallen, svømmehallen, skateparken og badeanlegget i Hesteskoen.

Shopping er fristende på en nydelig sommerdag. Men husk badetøy! Sandefjord har et splitter nytt badeanlegg i indre havn ─ et flytende bryggeanlegg med flere badesoner og stupebrett. I dette området finner du flere offentlige fritidstilbud som skatepark, sandvolleyballbane, sandfotballbane, park-areal og Tuftepark. Og alt er gratis! 

LES MINDRE
©Didrick Stenersen
©Visit Vestfold
©Simen Sørhaug
©Visit Vestfold
©Visit Vestfold
©Didrick Stenersen
©Atle Slettingdalen

I Sandefjord er det mer enn 300 frivillige LAG OG FORENINGER

64% av innbyggerne har trygg tilgang til REKREASJONSAREAL (maks 200m unna boligen)