I Sandefjord - der er det deilig

I Sandefjord er det godt å bo. Her får du trygge oppvekstvilkår, mye bolig for pengene, et av Norges mest varierte jobbmarkeder, rikt kulturliv og ikke minst kort vei til alt – slik at du kan bruke mer tid på de viktige tingene.


Tekst: Hanne Marie Pedersen, september 2023

Befolkningsvekst og det gode liv

I 1970 sang Anita Hegerland "I Sandefjord by, der er det deilig". Dette stemmer i aller høyeste grad fremdeles, selv om Sandefjord har gått fra å være en by til en storkommune med 65 900 innbyggere. Vi har en befolkningsvekst som er over landsgjennomsnittet og Sandefjord har nylig blitt kåret til Norges mest boligvennlige storkommune. Ler mer om kåringen her. Flere og flere oppdager det gode liv i Sandefjord, og verdsetter alt byen og storkommunen har å by på. Ja, her er det skikkelig deilig :)  

Slik ser.....

Sandefjord er kjent for sin vakre skjærgård, lune klima, gründerånd og lange mattradisjoner. Her er det full barnehagedekning, vi har ikke boligskatt og de kommunale avgiftene er blant landets laveste. Sandefjord har vakker arkitektur (landets nest fremste jugendby), et levende sentrum med gratis timeparkering og et blomstrende kulturliv. Egen flyplass gjør oss til et knutepunkt mot resten av verden, og vi er i norgestoppen på varierte jobber som gjør Sandeford til et svært attraktivt arbeidssted.  
Er Sandefjord Norges mest interessante jobbmarked?

Vi ønsker å vise frem noe av alt det fine du kan oppleve i Sandefjord....
Ja, i Sandefjord rekker man faktisk å ta et bad i lunsjen
Ja, i Sandefjord er det kort vei til alt slik at tidsklemma blir minimal
Ja, i Sandefjord er vi priviligerte med lite kø og god trafikkflyt. Båtkortesja er unntaket, men det kan vi leve med :)

Ta en titt på det gode liv i Sandefjord her: 

 

Finn drømmejobben i Sandefjord her

 

 

 

;