MatBørsen blir ny hovedsponsor

Omdømmeprosjektet Tenk Sandefjord finansieres som et spleiselag mellom Sandefjord kommune og det lokale næringslivet. MatBørsen har vært trofast sponsor siden prosjektets oppstart i 2015, og fra neste år øker de støtten til prosjektet og går inn som hovedsponsor.


Oktober 2023

Omdømmeprosjektet jobber målrettet for å sette Sandefjord på kartet, øke etableringsviljen og minne oss alle om hvorfor Sandefjord er Norges beste sted og både bo, besøke og jobbe i. Dette er et viktig ledd i å tiltrekke og beholde den kompetansen som bedriftene trenger i regionen vår. Mange av bedriftene i det lokale næringslivet ønsker å bidra til prosjektet, og over 60 bedrifter er nå med på dette spleiselaget. 

Her kan du lese mer om omdømmeprosjektet

MatBørsen girer opp

Sandefjord-bedriften MatBørsen er Norges største produsent av spiseklare ferdigretter. Deres mål er å gjøre det enklere å spise sunnere og styrke folkehelsen. MatBørsen holder til på Borgeskogen, og er med sine 200 ansatte og en omsetning på nær en milliard, en betydelig aktør i næringslivet i Sandefjord. Nå tar de et stort skritt og styrker sitt engasjement i ømdømmeprosjektet ved å gå inn som hovedsponsor de tre kommende årene. Dag Freddy Henriksen er daglig leder i MatBørsen, og er en brennende engasjert lokalpatriot.  

- Vi i MatBørsen er skikkelig stolte av å styrke samarbeidet med omdømmeprosjektet. Det handler ikke bare om samfunnsansvar, men også om å være en drivkraft for utviklingen av Sandefjord. For oss er dette en viktig og spennende mulighet til å være med på å løfte og forme Sandefjords fremtid som et enda mer attraktivt sted å bo, besøke og arbeide i. Vi gleder oss til å være med på denne reisen videre.  

Velkommen til ny hovedsponsor

Hanne Marie Pedersen er prosjektleder for Tenk Sandefjord, og er svært takknemlig og glad for at prosjektet får med en ekstra hovedsponsor fra neste år. 

- Jotun har vært vår trofaste hovedsponsor siden starten. De siste årene har de sittet alene i denne posisjonen, og vi har lenge ønsket å få inn flere hovedsponsorer i prosjektet. Vi er derfor både stolte og takknemlige for at MatBørsen velger å forsterke sin støtte, og nå gå inn som hovedsponsor. Det er en veldig spennende bedrift med mye kompetanse, så her vil prosjektet ikke bare dra nytte av den økonomiske støtten, men også i stor grad engasjementet og bidraget fra dyktige folk til å drive prosjektet fremover. Vi gleder oss veldig til å samarbeide enda tettere med MatBørsen videre i prosjektet.

Se resten av Tenk Sandefjord sine samarbeidspartnere her

 

 

 

 

;