Personvernerklæring

På tenksandefjord.no markedsfører vi mulighetene i Sandefjord. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan opplysninger samles inn og brukes av oss som jobber med Tenk stort, tenk Sandefjord.

Sandefjord Næringsforening (SNF) er en forening som jobber for næringslivet i vår region. SNF driver prosjektet Tenk stort, tenk Sandefjord – hvis mål er å markedsføre det lokale næringslivet. Her er websiden www.tenksandefjord.no sentral, og denne personvernerklæringen gjelder for opplysninger som innhentes via denne nettsiden.

Innholdsfortegnelse

1. Formålet med å samle inn personopplysninger
2. Hvilke opplysninger samles inn
3. Hvordan vi bruker opplysninger
4. Hvem vi deler opplysninger med (utlevering)
5. Hvem behandler opplysningene (databehandlere)
6. Sikkerhet
7. Sosiale medier
8. Endringer
9. Dine rettigheter

 

 

Tenk stort, tenk Sandefjord

* Et samarbeidsprosjekt for å markedsføre mulighetene i Sandefjord.

* Spleiselag med Sandefjord kommune og cirka lokale 70 bedrifter. Se listen her.

* Målet er å skape positiv utvikling ved å:

  • Få flere mennesker til å flytte hit.
  • Få flere firmaer til å etablere seg her.
  • Bygge stolthet og engasjement lokalt.

1. Formålet med å samle inn personopplysninger

SNF samler inn personopplysninger for å kunne sende nyhetsbrev og annen relevant informasjon til personer som har bekreftet at de ønsker å bli oppdatert om næringslivet og jobbmulighetene i Sandefjord. Personene som er oppført på våre lister, kan også bli eksponert mot markedsføring i andre kanaler, for eksempel sosiale medier. Behandlingen av dine personopplysninger bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, EUs forordning for personvern, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover. Etter personopplysningsloven har SNF rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres dine personopplysninger til en av våre tjenesteleverandører, vil denne være databehandler for opplysningene.

2. Hvilke opplysninger samles inn

SNF behandler personopplysningene du oppga da du registrerte deg for å motta nyhetsbrev; fornavn, etternavn, e-postadresse og telefonnummer. For å sikre at vi har korrekte opplysninger om deg kan disse opplysningene sammenholdes med eksterne databaser som for eksempel adresseregistre som er lagret på passordbelagte områder. Nettsiden vår lagrer informasjonskapsler (cookies). Les mer om vår bruk av cookes nederst på denne siden.

3. Hvordan vi bruker opplysninger

SNF bruker opplysningene for å sende deg nyhetsbrev og markedsføring i tråd med gitte samtykker. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og vi vil da slette de opplysninger som ble lagret i tilknytning til det aktuelle samtykket. Dersom du melder deg ut, slettes alle opplysninger utover de som bokføringsloven krever lagret.

4. Hvem vi deler opplysninger med (utlevering)

Personopplysningene vi samler inn og lagrer deles kun med våre samarbeidspartnere og tjenesteleverandører, og dette er webutviklingsselskapet Terki og mediebyrået Metro Branding. Etter personopplysningsloven kalles utlevering. Da er vår tjenesteleverandør behandlingsansvarlig, og kan behandle opplysningene ut fra samtykkene du har gitt.

5. Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)

Etter personopplysningsloven er alle selskaper som behandler personopplysninger vi har samlet inn via Tenk stort, tenk Sandefjord (www.tenksandefjord.no) å regne som databehandlere. Det vil si at de skal behandle opplysningene etter instruksjoner gitt av SNF i henhold til databehandleravtaler med SNF. Følgende selskap er aktuelle her:

  • Terki for lagring av samtykke, mottakerlister og drift av websiden.
  • Metro Branding for testing, kommunikasjon og utvikling av nyhetsbrev
  • Mailchimp for e-postutsending av nyhetsbrev.

6. Sikkerhet

Nettstedet benytter ikke SSL-sertifikat (for HTTPS).

7. Sosiale medier

Nettsiden www.tenksandefjord.no inneholder funksjoner for sosiale medier, inkludert liker-knapp for Facebook og link til våre Instagram- og LinkedIn-sider. Slike funksjoner kan registrere IP-adressen din og hvilken side du åpner på nettstedet vårt, og de kan lagre informasjonskapsler for at funksjonene skal fungere som tiltenkt. Funksjoner for sosiale medier driftes enten av en tredjepart eller direkte på nettstedet vårt. Din bruk av slike funksjoner er underlagt personvernerklæringen til selskapet som leverer dem.

8. Endringer

SNF kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår praksis for henting og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du få beskjed via din registrerte epostadresse.

9. Dine rettigheter

Personopplysningene som er lagret kan du få ved å ta kontakt med administrasjonen i SNF. Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til post@sandefjordnaringsforening.no og merke den med ”Personopplysninger”.

Cookies (informasjonskapsler)

Denne nettsiden benytter cookies (informasjonskapsler) for trafikkanalyse slik at vi kan måle trafikken og optimalisere din brukeropplevelse (underforstått: gjøre den mer relevant).

Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis synes dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Google bruker følgende cookies hos oss (for trafikkstatistikk)

  • __utmz som holder styr på hvordan du havnet her. (Søk, klikk på link, annonse etc)
  • __utma som holder styr på hvor mange ganger du har besøkt websiden vår.
  • __utmb og __utmc som holder styr på hvor lang tid du benytter på sidene våre.