Ledige stillinger

Næringslivet i Sandefjord har stor bredde. Bla videre hvis du er på jakt etter en spennende jobb!

Elektroingeniør

Wood søker en elektroingeniør til avdelingen i Sandefjord – gjerne med erfaring fra olje- og gassindustrien og med Equinor sine TR-krav innen fagområdet.
Les mer her.

Senioringeniør

Oljeselskapet Wood i Sandefjord søker en erfaren elektroingeniør som kan ta disiplinlederansvar i større on- og offshoreprosjekter.
Les mer her.

Ingeniører

Structor søker deg som vil være med å utvikle selskapet til det ledende rådgivermiljøet i regionen innenfor samferdsel og infrastruktur.
Les mer her.

Utviklere

Sergel Norge i Sandefjord ønsker å styrke sin interne kapasitet ved å bygge et team av utviklere som kan bygge selskapet videre.
Les mer her.

Prosjektleder IT

GNP Energy i Sandefjord er i positiv utvikling, og søker nå en medarbeider til å lede nasjonale og nordiske prosjekter innen IT.
Les mer her.

4 senior IT-ingeniører

Som en konsekvens av selskapets utvikling og økende oppdragsmengde, søker Guard Automation etter dyktige IT-ingeniører ved hovedkontoret i Sandefjord.
Les mer her.

4 selgere

GNP Energy søker fire selgere til bedriftsmarked for snarlig tiltredelse i det nasjonale salgsteamet ved selskapets nye hovedkontor i Sandefjord.
Les mer her.

Cloud-spesialist

Hvis du brenner for skyløsninger og kjenner til alle fordelene med god arkitektur i skyen – bør du vurdere å søke deg til kommunikasjonshuset Allegro i Sandefjord!
Les mer her.

Forsikringsselger

Andebu Sparebank får stadig bedre fotfeste i Sandefjord, og søker nå – for snarlig tiltredelse – en erfaren forsikringsselger.
Les mer her.

Byarkitekt

Sandefjord kommunes byarkitekt går av med pensjon, og kommunen leter nå etter hennes etterfølger til seksjonen for byggesak og arealforvaltning.
Les mer her.

Grafisk designer

BK Dekorima i Sandefjord søker et effektivt og kreativt designhode som også kan inneha enkelte back office-funksjoner. Er det deg?
Les mer her.

11 salgsstillinger

d|rig er en totalleverandør innenfor salg og kjøp av gjenbrukt IT-utstyr, og er i kraftig vekst. Nå søker selskapet intet mindre enn 11 nye medarbeidere.
Les mer her.

Prosjektleder

Folkebadet vokser på alle flater og etterspørselen øker både i Vestfold og Telemark. Reklamebyrået ønsker å styrke avdelingen i Sandefjord med en ny prosjektleder.
Les mer her.

Kontor og regnskap

Stauper Offshore i Sandefjord har utviklet en unik miljøteknologi til bruk innen olje- og gassindustri, og søker nå en kontor- og regnskapsmedarbeider.
Les mer her.

Seksjonsleder

Signo Vivo i Andebu leter etter deg som kan legge til rette for, koordinere og kvalitetssikre faglig gode tjenester i seksjonen for døvblinde.
Les mer her.

Customer care manager

For å ytterligere forbedre tjenestene innen Customer Care, søker Komplett en driftig person som ser muligheter og evner å omsette disse i praksis.
Les mer her.

Testleder

Concent (tidligere Systempartner) søker en testleder til sin utviklingsavdeling i Sandefjord.
Les mer her.

Arkitekt

Arkitektkontoret Point AS i Sandefjord har økende oppdragsmengde, og trenger å styrke laget med flere arkitekter.
Les mer her.

Psykolog

Ved Signo kompetansesenter i Andebu er det et ledig vikariat i forbindelse med svangerskapspermisjon, og med mulighet for forlengelse.
Les mer her.

Digitalmarkedsfører

Bilpleiekongen vokser kraftig, og ser etter en dyktig person innen søkemotoroptimalisering (SEO), Google og Facebook som kan ta nettstedet og nettbutikkene til nye høyder.
Les mer her.

Supportmedarbeider

Multicase Norge AS på Torp IT i Sandefjord har økende oppdragsmengde og ønsker å styrke sin supportavdeling.
Les mer her.

Digital konsulent

Brenner du for å hjelpe bedrifter med gode digitale webløsninger? Easyweb Norge ser etter deg som er kreativ, teknisk, flink med kunder og løsningsorientert.
Les mer her.

Senior systemutvikler

Terki på Torp IT i Sandefjord søker en systemutvikler som skal jobbe med utviklings- og programmerings-oppgaver i et ungt, spennende og kompetent miljø.
Les mer her.

Revisormedarbeidere

Det nyetablerte revisjonsselskapet Henka Revisjon opplever god pågang på kundesiden, og behøver derfor å knytte til seg flere revisjonsmedarbeidere.
Les mer her.

Tømrer

Byggmester Torolf Stenersen ser etter flinke og selvstendige tømrersvenner til oppdrag i Nye Sandefjord.
Les mer her.