Ledige stillinger

Næringslivet i Sandefjord har stor bredde. Bla videre hvis du er på jakt etter en spennende jobb!

Forsikringsselger

Andebu Sparebank får stadig bedre fotfeste i Sandefjord, og søker nå – for snarlig tiltredelse – en erfaren forsikringsselger.
Les mer her.

Byarkitekt

Sandefjord kommunes byarkitekt går av med pensjon, og kommunen leter nå etter hennes etterfølger til seksjonen for byggesak og arealforvaltning.
Les mer her.

IT Project Manager

Jotun vokser, og er på jakt etter 2 dyktige Group IT Senior Project Managers til å understøtte malingkonsernets større, globale IT-prosjekter.
Les mer her.

Grafisk designer

BK Dekorima i Sandefjord søker et effektivt og kreativt designhode som også kan inneha enkelte back office-funksjoner. Er det deg?
Les mer her.

Company lawyer

Som advokat i Jotun vil du støtte malingkonsernet i dets pågående behov for juridisk assistanse - både internt og ut mot kunder, leverandører og samarbeidspartnere.
Les mer her.

11 salgsstillinger

d|rig er en totalleverandør innenfor salg og kjøp av gjenbrukt IT-utstyr, og er i kraftig vekst. Nå søker selskapet intet mindre enn 11 nye medarbeidere.
Les mer her.

Prosjektleder

Folkebadet vokser på alle flater og etterspørselen øker både i Vestfold og Telemark. Reklamebyrået ønsker å styrke avdelingen i Sandefjord med en ny prosjektleder.
Les mer her.

Kontor og regnskap

Stauper Offshore i Sandefjord har utviklet en unik miljøteknologi til bruk innen olje- og gassindustri, og søker nå en kontor- og regnskapsmedarbeider.
Les mer her.

R&D chemist

Malingprodusenten Jotun er i kraftig vekst, og søker jevnlig nye flinke medarbeidere til sin forsknings- og utviklingsavdeling i Sandefjord.
Les mer her.

Seksjonsleder

Signo Vivo i Andebu leter etter deg som kan legge til rette for, koordinere og kvalitetssikre faglig gode tjenester i seksjonen for døvblinde.
Les mer her.

Customer care manager

For å ytterligere forbedre tjenestene innen Customer Care, søker Komplett en driftig person som ser muligheter og evner å omsette disse i praksis.
Les mer her.

Leder strategisk rådgivning

Atea styrker miljøet innenfor strategisk rådgiving med en leder for forretningsområdet i Region Sør. Dette for å møte den økende etterspørselen etter selskapets tjenester.
Les mer her.

HMS- og kvalitetssjef

Jotuns HMS- og kvalitetsleder i Skandinavia har fått nye utfordringer internt, og malingprodusenten søker derfor etter hans erstatter.
Les mer her.

Testleder

Concent (tidligere Systempartner) søker en testleder til sin utviklingsavdeling i Sandefjord.
Les mer her.

Seniorkonsulent

Fønix i Sandefjord ser etter deg som kan ta ansvar for å bygge opp innholdet i selskapets læringsplattform som benyttes av både ansatte og kunder, og implementere digitale løsninger i organisasjonen.
Les mer her.

Rådmann

Sandefjord kommune søker en utviklingsorientert rådmann som sammen med dyktige medarbeidere og politikerne skal utvikle en effektiv organisasjon med gode tjenester til innbyggerne og næringslivet.
Les mer her.

2 kundebehandlere

Fjordkraft er på jakt etter flere kunderådgivere, og de vil gjerne snakke med deg som trives med å levere god kundeservice og oppnå gode resultater. Oppstart juni 2018.
Les mer her.

10 utviklere

Netthandelskjempen Komplett søker intet mindre enn 10 front end- og back end-utviklere til hovedkontoret i Sandefjord.
Les mer her.

Engineering graduate

BASF (Pronova Biopharma) i Sandefjord ser etter nyuteksaminerte kandidater som ønsker å forfølge muligheten om en karriere i et globalt farmasiselskap.
Les mer her.

Operations manager

Calora Subsea ønsker å knytte til seg en utviklingsorientert leder som evner å bidra til å utvikle selskapet i en vekstfase gjennom å være kundeorientert, beslutningstaker og gjennomfører.
Les mer her.

Anleggsleder

Er du en anleggsleder som ikke er redd for å ta i et tak? Er du vant med å ha et bein i olabuksa og et bein i arbeidsbuksa? Da vil Stokke Bygg gjerne høre fra deg!
Les mer her.

Regional brand manager

Jotun har store ambisjoner om fortsatt innovasjon og vekst, og søker nå en ny brand manager til å ta den sterke merkevaren Lady videre.
Les mer her.

Arkitekt

Arkitektkontoret Point AS i Sandefjord har økende oppdragsmengde, og trenger å styrke laget med flere arkitekter.
Les mer her.

Psykolog

Ved Signo kompetansesenter i Andebu er det et ledig vikariat i forbindelse med svangerskapspermisjon, og med mulighet for forlengelse.
Les mer her.

Digitalmarkedsfører

Bilpleiekongen vokser kraftig, og ser etter en dyktig person innen søkemotoroptimalisering (SEO), Google og Facebook som kan ta nettstedet og nettbutikkene til nye høyder.
Les mer her.

Kategoriansvarlig

Carlsen Fritzøe Handel søker en erfaren kategoriansvarlig, som vil jobbe tett med innkjøpsdirektør og markedsavdeling på konsernets administrasjon i Sandefjord.
Les mer her.

Quality Control Manager

BASF-eide Pronova Biopharma søker en ny medarbeider til stillingen som Quality Control Manager, Laboratory ved Omega-3 fabrikken i Sandefjord.
Les mer her.

Supportmedarbeider

Multicase Norge AS på Torp IT i Sandefjord har økende oppdragsmengde og ønsker å styrke sin supportavdeling.
Les mer her.

Økonomisjef

Enwa i Sandefjord seiler i medvind, og er på utkikk etter en stjerneøkonom til å lede divisjonen Energi & Vann.
Les mer her.

Proposal manager

Oljeingeniørene hos Wood i Sandefjord har opplevd turbulente tider. Nå er selskapet igjen på offensiven, og stillingen som proposal manager er lyst ut.
Les mer her.

Lønnskonsulent

Azets søker en dyktig lønnskonsulent til sitt Vestfold-kontor som ligger i Sandefjord.
Les mer her.

Interaksjonsdesigner

GSGroup vokser kraftig innen datafangst og IoT. Nå søker det spennende Sandefjord-selskapet en ny interaksjonsdesigner.
Les mer her.

IT-medarbeidere

Sergel Norge holder til på kaia i Sandefjord. Selskapet er i positiv utvikling, og er nå på jakt etter flere flinke medarbeidere til sin IT-avdeling.
Les mer her.

Kundebehandlere

Inkasso- og kredittselskapet Sergel Norge er i vekst, og søker flere kundebehandlere til i Sandefjord.
Les mer her.

Category buyer storage

Komplett er i positiv utvikling på mange områder, og netthandelsselskapet har nå en ledig stilling som Category buyer - storage.
Les mer her.

Salgs- og produktansvarlig

Wenma i Sandefjord søker en aktiv og resultatorientert person med teknisk interesse og forståelse i tillegg til å være utadrettet og kundeorientert.
Les mer her.

Digital konsulent

Brenner du for å hjelpe bedrifter med gode digitale webløsninger? Easyweb Norge ser etter deg som er kreativ, teknisk, flink med kunder og løsningsorientert.
Les mer her.

Senior systemutvikler

Terki på Torp IT i Sandefjord søker en systemutvikler som skal jobbe med utviklings- og programmerings-oppgaver i et ungt, spennende og kompetent miljø.
Les mer her.

Revisormedarbeidere

Det nyetablerte revisjonsselskapet Henka Revisjon opplever god pågang på kundesiden, og behøver derfor å knytte til seg flere revisjonsmedarbeidere.
Les mer her.

Tømrer

Byggmester Torolf Stenersen ser etter flinke og selvstendige tømrersvenner til oppdrag i Nye Sandefjord.
Les mer her.