Vil du være med på laget?

Vil du og din bedrift være med på «Tenk stort, tenk Sandefjord»-laget? Eller har du en kommentar til aktivitetene våre? Vi hører gjerne fra deg!

Prosjektleder Henrik Sandvik holder til på Gründeriet i Rådhusgata 26. Foto: Petter Holskjær

Sandefjord / Oktober 2018

«Grenseløse muligheter» er navnet på omdømmeprosjektet som synliggjør Sandefjords kvaliteteter som bo- og arbeidssted. Med slagordet «Tenk stort, tenk Sandefjord», setter vi Sandefjord på kartet og forsøker å få flere flinke folk og spennende bedrifter til å flytte hit. Et av målene våre er også å gjøre sandefjordingene stolte av byen sin, og få dem til å være gode ambassadører.

Bak prosjektet står en liten og dedikert prosjektgruppe og i ryggen har vi store deler av byens yrende og spennende næringsliv. Pr 1. november 2018 er mer enn 60 bedrifter i alle størrelser og bransjer med på laget, stadig flere kommer til og vi har plass til din bedrift også! Har du lyst til å være med og tenke stort sammen med oss? Da håper vi å høre fra deg!

Samtidig tar vi gjerne imot innspill og reaksjoner på det vi gjør, så ta kontakt hvis det er noe du lurer på, send oss innspill hvis du har forslag til hva vi bør skrive om her på nettsiden og si fra hvis det er noe du mener vi bør forandre på.

Mvh
Henrik Sandvik
Prosjektleder
99023031
henrik@sandefjordnaringsforening.no