Vil du være med på laget?

Vil du og din bedrift være med på «Tenk stort, tenk Sandefjord»-laget? Eller har du en kommentar til aktivitetene våre? Vi hører gjerne fra deg!

Prosjektleder Henrik Sandvik jobber i Sandefjord Næringsforening, som holder til på Gründeriet i Rådhusgata 26. Foto: Petter Holskjær

Med slagordet «Tenk stort, tenk Sandefjord» setter vi i Sandefjord Næringsforening byen vår på kartet som et godt sted å bo og jobbe. Vi er aktive i alle kanaler, og målet er blant annet å få flere flinke folk og spennende bedrifter til å flytte hit. Vi ønsker også å gjøre sandefjordingene enda mer stolte av byen sin, og få dem til å være gode ambassadører.

Vi er en liten og dedikert prosjektgruppe, men har store deler av byens yrende og spennende næringsliv i ryggen. Pr 1. januar 2019 er mer enn 65 bedrifter i alle størrelser og bransjer med på laget, og stadig flere kommer til.

Vi har plass til din bedrift også! Har du lyst til å være med og tenke stort sammen med oss? Da håper vi å høre fra deg!

Samtidig tar vi gjerne imot innspill og reaksjoner på det vi gjør, så ta kontakt hvis det er noe du lurer på, send oss innspill hvis du har forslag til hva vi bør skrive om her på nettsiden og si fra hvis det er noe du mener vi bør forandre på.

Henrik Sandvik
Prosjektleder
99023031
henrik@sandefjordnaringsforening.no