Vestfold Kobber & Blikk

Bygg og anlegg

Vestfold Kobber & Blikkenslagerverksted feirer 30-årsjubileum i 2015. Kraftig vekst har gjort Sandefjord-selskapet til en komplett aktør i byggebransjen.

Fakta

  • Omsetning: 60 millioner
  • Antall ansatte: 47
  • Adresse: Pindsleveien 5 B, 3221 Sandefjord
  • www.vkb.no

Vestfold Kobber & Blikkenslagerverksted ble etablert i 1985 på Hegna i Sandefjord av gründerne Roy Holth og Per Erik Sagatun. Selskapet har vokst jevnt og trutt, og er i 2015 blitt en komplett aktør i byggebransjen. Selskapet har 47 ansatte og omsetter for vel 60 millioner kroner i året – noe som er godt opp fra tidligere år.

Vestfold Kobber & Blikk leverer alt av blikkenslagerarbeider, taktekking, ventilasjon og radonløsninger. Selskapet setter HMS og sikkerhet i førersetet, og har mange ansatte med høy kompetanse. Blant annet kommer fire ansatte med mesterbrev, 13 med svennebrev og seks med fagbrev.

Den solide veksten har for det første gjort at VKB har måttet utvide. I 2005 flyttet selskapet til Pindsleveien på grunn av ekspansjon i både og omsetning. I 2010 ble det her bygget et nytt tilbygg op 400 kvadratmeter – også det fordi blikkenslagerne hadde fått for lite plass å boltre seg på.

Veksten har også medført at selskapets ansatte får oppdrag også utenfor Sandefjords og Vestfolds grenser. VKB har blant annet arbeidet med flere eksklusive boliger og hytter i Oslo og ellers på Østlandet, har stått bak en stor jobb med det ikke ukjente kjøpesenteret Paleet i Oslo og de har også gjort jobber så langt nord som på Svalbard.

For å fortsette den positive trenden fremover, vil erfaring, kunnskap og kreativitet være avgjørende for Vestfold Kobber & Blikkenslagerverksted i Sandefjord.

Les mer på www.vkb.no.