Torp Panorama Business Center

Eiendom

Torp Panorama i Hangarveien 21 er det nye kontorhotellet på Torp. Her kan man leie mindre eller større, fleksible og innovative lokaler over kortere eller lengre perioder.

Fakta

LUFTIG KONSEPT: Kontorhotellet Torp Panorama Business Center åpnet høsten 2016. Foto: Morten Rakke

Torp Panorama Business Center er et kontorkompleks bestående av to bygg (Hangarveien 21 og Hangarveien 21B).

De moderne byggene har store vinduer hele veien, noe som gir et luftig miljø og mye sollys. Fra kontorene og balkongene kan leietagerne la seg inspirere av utsikten til både den vakre Vestfold-kysten, flyene som tar av eller aktiviteten i flyplassens kontrolltårn.

Torp er et knutepunkt for både Vestfold og Østlandet. Buss- og togforbindelse til Oslo ligger like ved, og motorveien er kun tre minutter unna. Med Torp Sandefjord lufthavn i umiddelbar nærhet (3 minutters gangavstand), er det også kort vei til resten av landet og Europa for øvrig.

Funksjonelle lokaler og særegen stil

Leietagerne har tilgang på alle de fasiliteter og tjenester en moderne bedrift har behov for. Her finner du resepsjon, sentralbord, parkering og en delikat kantine for ansatte og gjester. De 30 kontorene deler seks møterom med plass til 6 - 20 personer, samt et auditorium med plass til 40 personer. Fire av møterommene kan i tillegg gjøres om til suiter for gjester og ansatte med behov for overnatting.

Torp Panorama er designet for å skape en optimal arbeidsplass. Det er luftige fellesarealer – bl.a. et atrium i midten med åpen himmel og grøntanlegg – og fra det innbydende resepsjonsområdet fører en spansk trapp opp til 2. etasje og kompleksets øvrige fasiliteter.

Meld deg på her hvis du ønsker å bli oppdatert om ledige jobber og livet i Sandefjord for øvrig!

Rigget for vekst

Hangarveien 21B sto klart i oktober 2016, og ble raskt et signalbygg ved Torp i Sandefjord med et unikt design og en innovativ byggemåte.

Eierne bak selskapet er interessert i å spre konseptet videre.

De søker eiendommer, utbyggere, grunneiere for samarbeid i forhold til sine modulbaserte bygg. De kontrollerer hele verdikjeden fra idé til oppføring – da er alt som skjer på fabrikk inkludert. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Kontorene er fullt møblert og alt nødvendig teknisk utstyr er på plass. Blant fasilitetene er:

* Kantine, varmrett hver dag
* Flere møterom, 4-16 personer
* Parkering med lademuligheter
* Atrium med plass for 80 personer
* Hotellrom

Det eneste du trenger å ta med, er PC-en!

 

Er du nysgjerrig på mulighetene i Sandefjord? Les mer i vårt magasin Prospekt Sandefjord!

LUFTIGE LOKALER: Leietakerne kan velge blant mindre og større arealer. Foto: Morten Rakke