Torp Consulting

Rekruttering

Torp Consulting er en totalleverandør av HR-tjenester i god utvikling. Selskapet har nylig ekspandert utover Sandefjords grenser, og har store ambisjoner om videre vekst.

Fakta

  • Omsetning: 18 millioner
  • Antall ansatte: 8
  • Adresse: Østre Kullerød 5, 3241 Sandefjord
  • www.torpconsulting.no

Torp Consulting ble etablert i 2011 av Odd-Erik Marthinsen sammen med næringslivsledere som Ole Vinje, Gunnar Bjønnes og Roy Furulund. Selskapet startet med å ha en base på Torp IT i Sandefjord, nær Komplett, flyplassen på Torp Lufthavn og andre, og har den seneste tiden også etablert avdelinger i Telemark og Østfold.

Jobb i Vestfold og hele Norge

Selskapet leverer alt innen HR-tjenester. Torp Consulting rekrutterer til alle typer stillinger, og leverer bemanningstjenester gjennom avdelingen Torp Personal AS. I tillegg gjennomfører selskapet omstillingsprosesser, samt leder- og utviklingsprogrammer. Det sistnevnte skjer blant annet for større lokale selskaper ved hjelp av testing (ved såkalte 360-analyser) og rådgivning.

Målet til Torp Consulting er å være den foretrukne aktøren innen HR fra Trøndelag til Agder. Selskapet har i dag åtte ansatte (inkludert én lærling), som jobber mot kunder innen administrative yrker, helsesektoren, bygg og anlegg, transport/logistikk, salg og service, samt IT/web.

Som rekrutteringsrådgivere jobber selskapets ansatte kontinuerlig med å trekke til seg kompetente kandidater til ledige stillinger – både til seg selv, men først og fremst på vegne av oppdragsgiverne sine.

Les mer og se jobbmuligheter og ledige stillinger på www.torpconsulting.no.