Technet Consulting

IT

Technet Consulting skreddersyr IT-løsninger for offentlige og private bedrifter. Selskapet er i vekst, og har vunnet store avtaler den seneste tiden.

Fakta

Technet Consulting ble etablert i år 2000 da konsulentavdelingen ble fisjonert ut av Technet. Med 15 års fartstid tilbyr selskapet kompetanse og teknologier for å sette sammen IT-løsninger tilpasset hver enkelt kunde. Det skjer basert på standardverktøy og produkter fra Microsoft, Citrix og VMware.

Technet Consulting består av ti fast ansatte og tre fast innleide, og tilbyr kompetanse innenfor konsulenttjenester, løsningsarkitektur, driftsbistand, responstidavtaler, sikkerhet og IT-infrastruktur generelt, innføring av ITIL-prosesser, prosjektledelse og overordnet strategisk IT-rådgivning. Selskapet kan også ta på seg oppdrag som en nøytal rådgiver ved anskaffelser, og ved behov for vurdering og kvalitetssikring av IT-leveranser.

Den seneste tiden har Tecnnet Consulting vunnet rammeavtaler med betydelige aktører som Helsedirektoratet og Statens Vegvesen. Selskapet har også ansatt to nye medarbeidere, men det kan være at ytterligere ledige stillinger åpner seg. For å oppnå videre suksess, vil ledende kompetanse innenfor definerte faglige sektorer (IKT), Microsoft, Citrix og VMware være avgjørende.

Technet Consulting omsetter for cirka 20 millioner kroner årlig, og holder til i Elveveien i Larvik. En stor del av aktivitetene til selskapet foregår imidlertid i Sandefjord.

Les mer på www.tehnetconsulting.no.