Sergel

Kreditt

Sergel Norge i Sandefjord er en del av Sergel Group, en ledende leverandør av tjenester innen kreditt og fordringsadministrasjon i Norden og Baltikum.

Fakta

  • Omsetning: 120 millioner (2016)
  • Antall ansatte: 90
  • Adresse: Framnesveien 7, 3220 Sandefjord
  • www.sergel.no
Sergel Norge håndterer kredittrelaterte tjenester for stadig flere bedrifter fra basen i Sandefjord.

Sergel ble etablert i Sandefjord i 2002 under navnet Moneto Kapital. I 2008 ble navnet endret til Sergel Norge, og dette eies nå av Marginalen i Sverige.

Sergel driver med kreditt-, faktura-, reskontro- og inkassoadministrasjon. Innfordringstjenestene skjer for kunder innenfor en lang rekke forskjellige bransjer – som blant annet energi, transport, bank og finans, telekom, e-handel, forsikring og media. Selskapet omsatte i 2016 for 120 millioner kroner, og har vel 90 ansatte i Norge. De aller fleste sitter på hovedkontoret på Framnes i Sandefjord, noe som gjør selskapet til en stor arbeidsgiver i denne bransjen.

Sergel er til stede for sine kunder på en personligtroverdig, proaktiv og moderne måte. Selskapet skal sammen skape de beste løsninger for kunden, og samtidig vise at de bryr seg om menneskene de møter: We care, lyder mottoet.

Motiverte medarbeidere som drives av disse verdiene er avgjørende for at Sergel skal kunne styrke sin posisjon i markedet. Selskapet har derfor som mål at Sergel skal være en arbeidsplass der ansatte trives og opplever engasjement, mestring og utvikling.

Les mer på www.sergel.no.