Sergel

Sergel Norge i Sandefjord er en del av Sergel Group, en ledende leverandør av tjenester innen kreditt og fordringsadministrasjon i Norden og Baltikum.

Sergel ble etablert i Sandefjord i 2002 under navnet Moneto Kapital. I 2008 ble navnet endret til Sergel Norge, og dette eies nå av Marginalen i Sverige.

Sergel driver med kreditt-, faktura-, reskontro- og inkassoadministrasjon. Innfordringstjenestene skjer for kunder innenfor en lang rekke forskjellige bransjer – som blant annet energi, transport, bank og finans, telekom, e-handel, forsikring og media. De fleste av selskapets medarbeidere sitter på hovedkontoret på bryggekanten på Framnes i Sandefjord.

Sergel er til stede for sine kunder på en personlig, troverdig, proaktiv og moderne måte. Selskapet skal sammen skape de beste løsninger for kunden, og samtidig vise at de bryr seg om menneskene de møter: We care, lyder mottoet.

Motiverte medarbeidere som drives av disse verdiene er avgjørende for at Sergel skal kunne styrke sin posisjon i markedet. Selskapet har derfor som mål at Sergel skal være en arbeidsplass der ansatte trives og opplever engasjement, mestring og utvikling.

Fakta

  • Omsetning: 177 millioner (2019)
  • Antall ansatte: 66
  • Adresse: Framnesveien 7, 3220 Sandefjord
  •  
  • www.sergel.no