Sandefjord Bredbånd

Sandefjord Bredbånd startet opp som en intern satsing i kommunen, men er blitt en kommersiell suksess. Selskapet har rundet 16.300 kunder og vokser stadig.
Sandefjord Bredbånd sørger for god kommunikasjon mellom bedrifter og enkeltpersoner i Sandefjord.

Sandefjord Bredbånd ble stiftet 1. januar 2004, og den første kunden var på nett i mai samme år. Selskapet startet opp som en satsing for internt bruk i Sandefjord kommune, men det tok ikke lang tid før man avdekket de kommersielle mulighetene. Derfor siktet man snart mot det private markedet, og det har vært en suksess.

Det kommunalt eide selskapet bygger og driver aksessnett for fiberbredbånd, og gir konkurransedyktige tilbud til næringsliv og private husstander i Sandefjord kommune og tilgrensede områder. Som partner av Altibox tilbys fiberbredbånd og digitale TV-løsninger, til både bedrifter, borettslag/sameier og villa-kunder.

Selskapet har hatt en jevn og god utvikling hele veien, og har passert 16.300 privat- og bedriftskunder. Over 800 av disse er bedriftskunder. Visjonen er å være den foretrukne leverandøren av disse tjenestene i regionen.

Infrastrukturen er nå så godt utbygget at selskapet potensielt kan levere fiberbredbånd til 99 prosent av Sandefjords bedrifter og innbyggere.

Les mer på www.sfjbb.no.

Fakta

  • Omsetning: 100 millioner
  • Antall ansatte: 15
  • Adresse: Hegnasletta 4, 3217 Sandefjord
  •  
  • www.sfjbb.no