Så Lett Data

IT

Så Lett Data er den tidligere Komplett-forretningen som greier seg på egne ben. IT-leverandøren vokser kraftig, og ekspanderer nå utover Sandefjords grenser.

Ledige stillinger

Selger/rådgiver

IT-butikken Så Lett Data i Sandefjord sentrum går så det suser, og har behov for en ny selger/rådgiver.

Les mer her.

MIDT I BYEN: Så Lett Data har lokaler rett ved Hvaltorget i Sandefjord sentrum.

Så Lett Data ble opprettet i 1997, da med navnet Komplett Data Sandefjord. Dette var et av de fysiske utsalgene Komplett-konsernet en stund hadde i sitt system, før de i 2003 bestemte seg for å konsentrere seg om netthandel.

Så Lett Data flyttet inn i dagens lokaler i Sandefjord sentrum i 2002, og har altså vært en selvstendig forretning fra og med året etter.

Selskapet har seks ansatte og leverer IT-relaterte produkter og tjenester til private og små og mellomstore bedrifter. Butikk og teknisk serviceverksted er lokalisert sentralt på torvet i byen, og bedriftsavdelingen ligger i det samme lokalet.

Visjonen til Så Lett Data er «Vi fjerner bekymringer», og målet er at alle kunder skal være gode referanser. Dem blir det stadig flere av – omsetningen ligger an til å øke 30 prosent i 2015 fra året før, og selskapet har nylig etablert tilsvarende konsept i nabobyen Larvik. I november 2015 lanserer bedriften også nye nettsider.

For å fortsette den positive utviklingen fremover, vil Så Lett Data ha behov for utadvendte personer og relasjonsbyggere med genuin interesse for IT, samt driftskonsulenter innen serversystemer, skytjenester, drift og vedlikehold.

Les mer på www.salett.no.

Fakta

  • Omsetning: 11 millioner
  • Antall ansatte: 6
  • Adresse: Torget 10, 3231 Sandefjord

Les mer på www.salett.no