Point AS

Bygg og anlegg

Point AS er et arkitektkontor med bakgrunn fra Nederland og Grenland, som nå gjør seg mer og mer gjeldende i markedet i Sandefjord.

Fakta

  • Omsetning: 5,5
  • Antall ansatte: 6
  • Adresse: Framnesveien 7 , 3222 Sandefjord
  • www.pointdesign.no

Point AS er et arkitektkontor i sterk utvikling. Nederlenderen Bart Burgerhoudt etablerte selskapet da han flyttet til Norge i 2006, og først var det Kristiansand og Drangedal som gjaldt. Sensommeren/høsten 2016 kom så turen til Sandefjord og det tredje Point-kontoret så dagens lys i gamle industrilokaler på Framnes - rett i vannkanten hos gårdeier A/S Thor Dahl.

Point-teamet bygger sterk arkitektur, og står blant annet bak ombyggingen av Porsgrunn VGS, Kragerø Sparebank og utvikling av Tungtvannsfabrikken / Museet på Rjukan og flere nye leilighetsprosjekter.

Her i Sandefjord er selskapet i sterk utvikling på flere fronter. Arkitektene søker hele tiden å finne den beste løsningen for hver unike oppgave – avhengig av størrelse, beliggenhet, funksjon og ikke minst budsjett.

Nysgjerrig på å vite mer? Du kan besøke arkitektene på www.pointdesign.no eller i den gamle kraftstasjonen på Framnes Mekaniske Verksted!

 

Sandefjord har mye å by på. Sjekk ut ledige jobber her!