GNP Energy

GNP Energy er en uavhengig strømleverandør med avdelinger i flere land. Selskapet er i sterk vekst og holder til i nye lokaler i Sandefjord.

15. juni 2018 var en merkedag for GNP Energy. Selskapet hadde da offisiell innvielse av sine nye lokaler på Fokserød i Sandefjord – i et nybygg rett ved avkjøringen til Torp Sandefjord lufthavn. Et par måneder tidligere flyttet de den gang 27 medarbeidere fra Borgeskogen.

GNP Energy er en strømleverandør som ikke har egen kraftproduksjon, og de har derfor heller ingen interesse av høye strømpriser. Ambisjonen er derimot forutsigbarhet og lavest mulige strømkostnader over tid for sine kunder.

Mange av medarbeiderne har lang erfaring fra kraftbransjen, alt fra handel med strøm på Nord Pool og forvaltning av kraft til rådgivning og brukerstøtte. Du vil ikke finne heftige markedsbudsjetter eller prangende lokaler i dette selskapet; her er det snarere fokus på effektiv drift og lave kostnader.

GNP Energy har mål om å være en kompetansebedrift som fokuserer på at medarbeiderne skal utvikle seg både faglig og sosialt. Dette skaper trivsel og vekst.

Fakta

  • Omsetning: 28 millioner (2019)
  • Antall ansatte: 30
  • Adresse: Raveien 422, 3239 Sandefjord
  •  
  • https://no.gnp.energy/