Folkeuniversitetet

Utdanning

Folkeuniversitetet tilbyr kompetansepåfylling for stadig flere private, bedrifter og offentlige virksomheter. Undervisningen foregår i helt nye lokaler i Sandefjord.

Fakta

NYE LOKALER: Folkeuniversitet tilbyr kompetansepåfyll og videreutdanning i flunkende nye lokaler på Pindsle i Sandefjord.

Kravet til formell kompetanse øker i alle bransjer, og stadig flere bedrifter og arbeidstagere velger å sette seg på skolebenken for å matche dette. Folkeuniversitetet Sør-Øst tilbyr kompetanseutvikling for disse gruppene, og merker godt at pågangen øker.

Visjonen til Folkeuniversitetet er å bidra til et mer meningsfylt liv for den enkelte. Målet er å være en medspiller for livslang læring, og en attraktiv og naturlig samarbeidspartner når det gjelder kompetanseutvikling.

Opprinnelsen skriver seg helt tilbake til 1864, da studieforbundet Folkeuniversitetet ble etablert. I dag omsetter avdelingen i Sandefjord – både Telemark, Vestfold, Buskerud og Asker inngår i regionen Folkeuniversitet Sør-Øst – for 115 millioner kroner og har 70 ansatte. Alle holder til i helt nye og moderne kurs- og kontorlokaler på Pindsle i Sandefjord. Når ledige stillinger oppstår – og for selv å møte de skjerpede kravene til kompetanse – vil Folkeuniversitetet fremover ha behov for markedsorienterte medarbeidere og dyktige forelesere og instruktører.

Les mer på www.folkeuniversitetet.no/sandefjord.