Easyweb

Easyweb lager websider og nettbutikker i stor skala, og hjelper kunder med digital markedsføring. Gründerbedriften fyller 10 år i 2021!

Mye har skjedd siden Easyweb ble etablert som et studentprosjekt ved siden av studiene. Sommeren 2014 flyttet gründerne hjem til Sandefjord og senhøsten 2017 tok selskapet plass i et nybygg på Kullerød.

Easyweb utvikler webløsninger, og jobber for å gjøre bedrifter synlige på nett gjennom digital markedsføring.

Gründerne har bygget bygget opp Easyweb rundt kompetanseområdene utvikling og markedsføring. De mener begge deler er helt avgjørende for å lykkes på nett, og to områder som må fungere godt sammen. Hos Easyweb er det derfor 5 meter mellom «utviklings- og markedsføringsavdelingen», og medarbeiderne drar nytte av hverandre både i utformingen av løsninger og leveransen av digital markedsføring.

Som sertifisert Google Partner tilbyr Easyweb digital markedsføring / performance-arbeid med fokus på resultater. Medarbeiderne er opptatt av å bli kjent med bedriften din og kundene dine, for deretter å utvikle en digital strategi, og levere verdi (ROI) gjennom moderne og riktige annonseringsprodukter.

Easyweb er et ungt selskap med voksne ambisjoner. Visjonen er å bli den største og mest foretrukne webleverandøren i Vestfold, der alle leveranser skal gi økt verdi for kunden.

Fakta

  • Omsetning: 36 millioner (2022)
  • Antall ansatte: 9
  • Adresse: Nordre Fokserød 13B, 3241 Sandefjord
  •  
  • easyweb.no