Easyweb Norge

IT

Webutviklerne i Easyweb lager nye hjemmesider og nettbutikker i stor skala. Den unge gründerbedriften har hentet flere flinke folk hjem til Sandefjord.

Fakta

  • Omsetning: 10,5 millioner (2017)
  • Antall ansatte: 6
  • Adresse: Nordre Fokserød, 3241 Sandefjord
  • www.ewn.no
PRISVINNERE: Easyweb ble kåret til «Årets gründerbedrift 2015» under gründeruka i Vestfold.

Mye har skjedd siden Easyweb ble etablert. Selskapet ble startet som et studentprosjekt ved siden av siviløkonomstudier i Kristiansand og Bergen. Sommeren 2014 flyttet gründerne hjem til Sandefjord og inn i lokalene hos BK Grafisk rett ved E18 på Fokserød. Fra senhøsten 2017 rykker selskapet enda et steg videre, nemlig inn i nybygget på nabotomten.

Easyweb utvikler webløsninger og jobber for å gjøre bedrifter synlig på nett gjennom digital markedsføring. Tanken er å kombinere god forretningsforståelse, kreativ designkompetanse og digitale løsninger på ett sted.

Selskapet er godkjent Google-partner, og har levert mange webløsninger til både små og store kunder det siste halvannet året. De jobber også hardt for å skape videre vekst og utvikling av selskapet, og innsatsen er allerede blitt premiert. I august 2015 passerte selskapet 100 kunder i Vestfold, og ikke minst – under gründeruka i Vestfold tre måneder senere – ble trioen i Easyweb kåret til «Årets gründerbedrift 2015».

Tross den unge alderen på både selskapet og de ansatte, er Easyweb et selskap med voksne ambisjoner. Visjonen er å bli den største og mest foretrukne webleverandøren i Vestfold, der alle leveranser skal gi økt verdi for kunden. Målet er videre at hvert leverte prosjekt skal gi minimun én ny kunde som følge av en god referanse. For å få til dette vil det være helt avgjørende å holde seg oppdatert. Dette er en bransje der endringer og nyheter skjer ukentlig – innenfor både webutvikling, grafisk design og digital markedsføring. I tillegg er det svært viktig å forstå kunden som man til enhver tid jobber for.

Les mer på www.ewn.no.