Cornator Norge

Cornator Norge er en IT-bedrift i Sandefjord med internasjonalt fokus. Selskapet er stadig på jakt etter nye medarbeidere.

Fakta

Cornator Norge holder til i Sandefjord, og en del av et internasjonalt IT-firma med hovedsete i Danmark. Selskapet leverer en IT-løsning som inneholder alt fra økonomistyring og vareopprettelse til nettbutikker. Løsningen er basert på Microsoft Dynamics 365, og selskapets kunder driver primært innenfor sport, mote og retail. Noen av mange eksempler er Holzweiler, Lanulva, Zero C og Stormberg.

Cornator Norge server de norske kundene, men jobber i et tett samarbeid med sine kolleger i Danmark og Nederland. Dette skaper et dynamisk og internasjonalt miljø.

Oppunder jul 2020 er Cornator Norge på jakt etter nye kolleger; du som er nyutdannet i IT-faget eller deg som har masse erfaring.

IT-firmaet har et aktivt arbeidsmiljø med stor takhøyde og fokus på trivsel på jobb. Medarbeiderne er kvikke i kroppen såvel som i hodet, og deltar i Vestfold Maraton, bedriftsfotball og cross-fit.