Consilio

Kommunikasjon

Consilio var det første Veritas-sertifiserte kommunikasjonsbyrået i landet. Fagmiljøet bygger omdømme, skaper engasjement og styrker relasjoner.

Fakta

  • Omsetning: 7 millioner
  • Antall ansatte: 8
  • Adresse: Storgaten 21, 3126 Tønsberg
  • www.consilio.no

Consilio tilbyr et bredt sammensatt fagmiljø innen strategisk PR, kommunikasjon, film og design. Selskapet ble etablert i Tønsberg i 1995 og holder fortsatt til der, men har flere kunder og ikke minst ansatte i Sandefjord.

Visjonen til Consilio er å styrke norske virksomheters omdømme og konkurransekraft nasjonalt og internasjonalt ved å være ledende på strategisk PR og kommunikasjon.

Consilio er det eneste byrået i Vestfold som tilbyr kundene trygghet gjenom sertifisering fra Det norske Veritias (DNV), noe de fikk i 2005, og som kan bistå virksomheter internasjonalt gjennom kommunikasjonsnettverket IPREX Global Communication.

Byrået har i dag åtte ansatte, men er i god utvikling og lyser ut ledige stillinger med jevne mellomrom. Potensielle medarbeidere bør inneha oppdatert kompetanse innen sosiale medier og/eller film for digitale medier, samt sitte på en bred forretningsmessig erfaring som gjør at man kan samarbeide godt med kompetente ledere på kundesiden.

Les mer på www.consilio.no.