Connections

Connections dreier seg om relasjoner og trygghet. Som din arrangør sørger vi for at alle detaljer stemmer og at rammene omkring ditt arrangement blir akkurat slik du ønsker det.

Connections lager firmaturer og events alle blir glade av - fra deltakeren til sjefen! Arrangementer med variert innhold og god stemning, faglig forankring, til riktig destinasjon og pris. Vi skreddersyr DITT arrangement slik DU ønsker det.

Vår eventavdelingen jobber med konseptutvikling og regi av større og mindre arrangement. Vi formidler artister og teknikk, setter opp transport- og cateringløsninger, håndterer praktiske og tekniske løsninger for konferanser og events samt deltakeradministrasjon fra invitasjoner til adgangskontroll.

Connections er også medlem av reisebyråkjeden Arrive som tilbyr forretningsreiser med bestillingsløsninger både betjent og online. Kort sagt: kompetansen, systemene og erfaringen som sparer deg for tid og penger når du reiser i embets medfør.

Fakta

Ledige stillinger

Salgsdirektør B2B

Connections AS er Vestfolds største reisevarehus med avdelinger for forretningsreiser, firmaturer og events samt sportsreiser. Nå ser vi etter en person med sterk forretningsforståelse og med solid erfaring og ekspertise innen salg.

Les mer her