Bobygg

Bobygg er Sandefjords eldste entreprenørfirma. Med dyktige ansatte og nye produkter, er målet å bli distriktets ledende boligbygger.
ERFAREN ENTREPRENØR: Bobygg har eksistert i godt over 30 år, men boligmarkedet er nokså nytt for Sandefjord-selskapet.

Entreprenørfirmaet Bobygg har hovedsakelig oppført næringsbygg siden oppstarten tidlig på 1980-tallet, men de seneste årene er boligmarkedet blitt stadig viktigere for selskapet med base i Sandefjord. Fra 2013 ble Bobygg forhandler av hus fra BoligPartner i Vestfold-byen, og siden har selskapet skrevet kontrakter på oppføring av en rekke nye boliger.

Fremover er målet å vokse kontrollert og lønnsomt med god synlighet og god planlegging. Firmaet har tidvis ledige stillinger i Sandefjord, og ledelsen mener selv at jevnlig og fornuftig påfyll av kompetente medarbeidere innen markedsføring, salg og ledelse er en viktig forutsetning for å lykkes videre.

Bobygg omsetter for cirka 30 millioner kroner i 2015 på sin virksomhet i Vestfold og Grenland, og har 20 ansatte. Selv om boligsegmentet er relativt nytt for selskapet, ble Sandefjord-selskapet nylig nominert til en større europeisk arkitekturpris for en hytte i Herfell.

Les mer på www.bobygg.no.

Fakta

  • Omsetning: 30 millioner
  • Antall ansatte: 20
  • Adresse: Raveien 140A, 3242 Sandefjord
  •  
  • www.bobygg.no