Adstate

Adstate er markedsledende innen digitale tjenester til gravferdsbransjen, og har som ledestjerne å gjøre hverdagen litt enklere for de som mister noen de er glad i.

Fakta

  • Omsetning: 30 millioner NOK
  • Antall ansatte: 28
  • Adresse: Storgata 2, 3210 Sandefjord
  • www.adstate.com
Godt arbeidsmiljø og friske ambisjoner står sentralt hos Adstate i Sandefjord. Foto: Adstate

Adstate leverer blant annet online tjenester som gaveformidling, blomsterbutikk, publisering av dødsfall, minnesider og en ny markedsledende web-planlegger av begravelser som er utviklet for pårørende som skal bestille en begravelse.

Tjenestene vokser raskt og Adstate forventer i år å ha nærmere 10 millioner brukere på sine digitale tjenester, som brukes av alle de ledene byråene i Norden.

Selskapet har i dag 28 ansatte fordelt på hovedkontoret i Sandefjord og etableringer i flere andre land, og det har skjedd mye siden den spede starten.

Simon Hansen Elvestad grunnla Market Management, Adstates forløper, i 1998. Dette selskapet leverte tjenester innen markedsstrategi og forretningsutvikling. I 2000 endret fokuset seg mot å utvikle og drifte IT-løsningene for begravelsesbransjen, og selskapet byttet navn til Adstate. I dag opererer Adstate med egne selskaper i Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Slovakia og Storbritannia.

Sjekk ut mulighetene i Sandefjord!