Hjem til jul

SANDEFJORD / 24. NOVEMBER 2016

Er du en utflyttet sandefjording som skal hjem på juleferie? Da håper vi å se deg på Rukla bittelille julaften!

22. desember arrangerer vi Hjem til jul på Rukla midt i Sandefjord. Vi gjorde det i fjor også – på samme sted og til samme tid – og gleder oss stort til å gjenta suksessen.

På Hjem til jul vil de som er nysgjerrige på jobbmuligheter i Sandefjord, kunne få noen første, uforpliktende møter med representanter fra forskjellige bedrifter. Det vil også bli korte presentasjoner av bedriftene som er til stede.

I tillegg blir det god mat og drikke, litt underholdning, et par taler og i det hele tatt en veldig hyggelig sosial setting.

I fjor fikk flere jobb basert på et møte de hadde på Rukla denne førjulskvelden. Kanskje det blir deg som blir kjent med en fremtidig arbeidsgiver denne gangen?

De lokale bedriftene får en mulighet til å vise seg fram for potensielle fremtidige arbeidstakere. I fjor stilte oppunder 30 Sandefjord-bedrifter med en eller flere representanter på Hjem til jul. Vi håper på det samme i år.

 

Påmelding og informasjon finner du her!

Bakteppet vårt er Tenk stort, tenk Sandefjord-prosjektet – hvis mål blant annet er å sette Sandefjord på kartet og fortelle om mulighetene vi kan by på.

Hjem til jul er en av mange aktiviteter i kampanjen vår, og med dette ønsker vi å så noen frø, legge til rette for nyttige relasjoner og knytte noen bånd.

Veldig mange unge og flinke sandefjordinger har utvandret til Oslo, Bergen og andre storbyer. Det er også sånn at de fleste sandefjordinger er hjemmekjære.

Det er gjerne ikke et spørsmål OM man skal flytte tilbake – spørsmålet er NÅR.

Ofte er det jobb som er bøygen. Mange innbiller seg at Sandefjord ikke har spennende bedrifter eller utfordrende karrieremuligheter, men det stemmer ikke.

Med Hjem til jul ønsker vi å vise fram noen av mulighetene. Vi håper du kommer!

 

Nysgjerrige på nye muligheter? Klikk her!