Ledig toppetasje på Torp-IT

På Torp-IT nær flyplassen vokser to selskaper nå ut av lokalene sine. De etterlater seg en tom toppetasje.


Tekst: Henrik Sandvik

 

– Multicase og Gurusoft vokser og skal over til andre lokaler her hos oss. Det gir en sjelden mulighet for andre bedrifter, sier Roy W. Furulund.

Han er eier og styreleder i selskapet som eier og driver Torp-IT på Kullerød i Sandefjord. Her holder en lang rekke små og store bedrifter til – blant annet Allegro, Aqualis Offshore, CSD, Terki og Torp Consulting – og nå er det altså plass til enda flere.

– Til sammen har vi 34 leietakere her på Torp-IT, og pr. i dag er 350 kvadratmeter ledig. Det er også to andre, mindre lokaler som står tomme – disse passer for små bedrifter eller «start ups» med plass til 3-6 ansatte, sier Furulund.

– Toppetasjen som nå blir fraflyttet kan huse opptil 20 personer. Lokalene er moderne innredet med mye glass og lys – en god blanding av åpne landskap med mingleområder og tradisjonelle cellekontorer. Egen terrasse følger også med, fortsetter han.

 

Registrer deg her hvis du ønsker å bli oppdatert om ledige jobber og livet i Sandefjord for øvrig!

Bedrifter som er på jakt etter nye lokaler, kan altså vente seg en god blanding av potensielle naboer på forretningssenteret Torp-IT. I tillegg kommer en rekke andre aktører rett ved.

For eksempel er netthandelskjempen Komplett nærmeste nabo, flere andre bedrifter holder til i umiddelbar nærhet og det er kort vei til E18 den andre retningen og Torp Sandefjord lufthavn den andre.

Man får imidlertid ordnet det meste internt på huset.

– Konseptet til Torp-IT er at du fokuserer på din bedrift og dennes verdiskapning. Torp-IT tar seg av elementer som drift av lokaler, datanett, sentralbord, snømåking, gressklipping og så videre, forklarer Furulund.

 

Nysgjerrig på næringslivet i den nye kommunen? Bli oppdatert med vårt magasin iSandefjord!

En rekke andre fellestjenester inngår også i menyen, som resepsjon, felles møterom og trimrom.

– Vi har også rikelig med parkering og ladestasjoner for elbil. Og lunsjen i kantinen fungerer som et uformelt møtested hvor det er lett å komme i kontakt med andre som holder til på huset, sier Furulund.

Han forteller at flere av bedriftene også har gjensidig nyttige kundeforhold. 

– Blant annet er det selskaper her hos oss som tilbyr regnskap, rekruttering, leie av arbeidskraft , IT og markedsføringstjenester.

Torp-IT disponerer allerede over store arealer, men flere bygg er også en mulighet.

– Vi har et ferdig regulert område for et nybygg på seks etasjer med utsikt til Færder fra toppetasjen. Så her er både liten og stor velkommen, avslutter Furulund.

Torp-IT har en ledig toppetasje med næringslokaler rett ved E18 og Torp Sandefjord lufthavn. Foto: Torp-IT
Vekst i flere selskaper fører til omrokkeringer og ledige lokaler på huset. Foto: Torp-IT
;