Ny bank i Sandefjord

Sparebanken Sør åpner sitt første Vestfold-kontor. Nå ser banksjef Beate Haakestad etter ansatte og lokaler i Sandefjord.


Tekst: Henrik Sandvik

 

– Vi ser på Sandefjord som en spennende vekstområde, og ser frem til å etablere vårt første Vestfold-kontor, sier Beate Haakestad, nyansatt banksjef for Sandefjords-kontoret til Sparebanken Sør.

Sørlandsbanken er godt etablert i Agder og Telemark, og har allerede en del kunder i Vestfold. Nå er tanken å posisjonere seg i forhold til den kommende fylkessammenslåingen.

Den nye avdelingen i Sandefjord vil åpne i løpet av tredje kvartal 2019.

– Det er alltid spennende å bevege seg inn i et nytt område. Og vi har stor tro på måten vi driver bank på; en balansegang mellom personlig oppfølging, gode selvbetjeningsløsninger og konkurransedyktige betingelser, sier banksjefen.

 

Finn drømmejobben i Sandefjord!

Haakestad er fra Tjølling og jobbet 12 år i Larviksbanken før overgangen til Sandefjord. Og hun gleder seg til å ta Sparebanken Sør inn i Vestfold.

– Sparebanken Sør står allerede sterkt i Agder og Telemark, og vi ser det nå som naturlig å utvide vårt geografiske område videre østover, forteller Haakestad, og legger til:

– Konseptet med lokal tilstedeværelse og relasjoner til kunden bør passe godt inn her.

Haakestad har i disse dager startet rekruttering av medarbeidere. Hun skal ansette 5-8 personer, hvorav én allerede er på plass og flere søknader har begynt å komme inn.

I tillegg pågår søket etter tilholdssted. Haakestad ønsker seg lokaler på gateplan, midt i sentrum av Sandefjord, og har tittet på flere alternativer – så langt uten hell. Søket vil pågå for fullt fremover, og målet er åpning før sommeren.

 

Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet vårt!

Beate Haakestad er banksjef for Sparebanken Sør i Sandefjord. Foto: Sparebanken Sør
Sparebanken Sør-ledelsen er på jakt etter lokaler i Sandefjord. Her fra Bryne. Foto: Sparebanken Sør

Sparebanken Sør

* Landets femte største sparebank.

* Har hovedkontor i Kristiansand og i overkant av 500 ansatte.

* Er til stede i totalt 34 kommuner i Vestfold, Telemark, Agder og Rogaland.

;