Ungt advokatfirma i god vekst

Skaun Advokatfirma bygger sten på sten, og planlegger for videre vekst i lokalene på bryggekanten i Sandefjord.


Tekst: Henrik Sandvik

– Det er viktig å ha det gøy på jobb, og vi er nok først og fremst på jakt etter noen som ligner på oss selv, ler Anders Stub Søtorp.

Han er en av fire partnere i Skaun Advokatfirma. Firmaet har vært i drift siden april 2018, og teller i dag syv medarbeidere. Om få måneder kommer åttendemann ombord, når en ung advokatfullmektig flytter hjem til Sandefjord.

Skaun søker nå etter en regnskaps- og kontorleder. Partnerne i firmaet ønsker å vokse videre, og vil på sikt også ansette flere advokater og advokatfullmektige.

– Vi som jobber her i dag er noenlunde i samme alder og livssituasjon. Vi deler de samme ambisjonene, og er unge og sultne. Det er viktig for oss å være et familievennlig firma - her vil det ikke være noe rovdrift på medarbeiderne, sier partner Bjørnar Håland.

– Vi har mange oppdrag og jobber mye, men folk må også kunne se familien sin, legger Stub Søtorp til.

Se ledige jobber i Sandefjord her!

Etter et halvt år i midlertidige lokaler, flyttet Skaun Advokatfirma inn i Thor Dahl-byget på brygga i Sandefjord i august 2018. Her er firmaet tilgjengelige og synlige, og de har rom til å skalere.

– Vi har merket oss hvordan andre har bygget seg opp, og prøver å hente det beste fra andre miljøer når vi nå utvikler vårt eget firma, sier partner Siri Bergem.

Hun går om kort tid ut i mammapermisjon, og er således et godt bevis på at man kan kombinere karriere og privatliv i Skaun.

Advokatene driver innenfor arbeidsrett, eiendom og kontrakter, samt skifterett og helserelaterte sakskomplekser. Målet har hele veien vært å spesialisere seg innenfor et knippe forskjellige fagområder, samtidig som virksomheten totalt sett vokser.

  På 2,5 år har vi fått fire nye medarbeidere, og vi ønsker fortsatt å ha en sterk lokal tilknytning. Vi har lyst til å være et type firma som tilbyr hjemflyttere og andre kandidater det vi savnet da vi selv etablerte oss i Vestfold, forklarer partner Valon Krasniqi.

Les mer om Skaun Advokatfirma her!

Advokatene og partnerne Bjørnar Håland (fra venstre), Siri Bergem, Anders Stub Søtorp og Valon Krasniqi planlegger for videre vekst for Skaun Advokatfirma i Sandefjord. Foto: Henrik Sandvik
;