Rekordmange møteplasser

Sandefjord Næringsforening byr på en fullpakket kalender denne høsten. Høydepunktet blir Torpkonferansen på Park 11. oktober.


Revyene, konsertene, utstillingene, cupene og festivalene har satt farge på Sandefjord i sommer, men det er ikke bare idretts- og kulturlivet som yrer.

Næringslivet har også en rekke arrangementer på programmet, og Sandefjord Næringsforening (SNF) står bak mange av dem.

Foreningen har passert 430 medlemsbedrifter, og antallet stiger stadig. Det er mange næringslivsaktører som ønsker å ta del i møteplassene til SNF – enten motivasjonen er å knytte kontakter, skaffe business, selge, mingle eller få faglig påfyll.

 

Næringsforeningen har høy aktivitet, og her er et utdrag fra høstens program.

* 21. september arrangeres næringsforeningens månedlige frokostmøte. Denne gangen på Skagerak Int. School, og med boligmarkedet og stortingsvalget som tema.

* 26. september arrangerer næringsforeningen fagsamling på Torp IT om GDPR – det nye personverndirektivet. IT-selskapet Terki er medarrangør, og her blir det mye å lære!

 

Klikk her for å finne ledige jobber i Sandefjord!

 

 

* 11. oktober kommer høstens høydepunkt, når dørene åpner til den femte utgaven av Torpkonferansen på Park hotell. 300 deltakere ventes til en hel dag med dyktige foredragsholdere, og gode muligheter for mingling og nettverksbygging. 

 

Klikk her for å finne mer informasjon om Torpkonferansen!

 

* 19. oktober er det klart for nok et frokostmøte i næringsforeningen. Foredragsholder er sjeføkonom Øystein Dørum (som nå er i NHO), som vil snakke om tilstanden til AS Norge.

* 31. oktober inviterer SNF nye medlemmer til lunsjmøte. Her får de lunsj og en innføring i hvordan næringsforeningen driver, samt et første møte med andre nye medlemmer.

* 22. november inviterer næringsforeningen til årets nest siste frokostmøte. Her er detaljene ennå ikke fastsatt.

* 29. november er det tid for en av årets hyggeligste samlinger; nemlig næringsforeningens julebord på Atlantic Selskapslokaler.

* 14. desember er det julefrokost – årets siste frokostmøte, men med ekstra bra servering. Her blir det tradisjonen tro også utdeling av årets Hjerte for byen-vinner.

 

Motta nyhetsbrev om jobbmuligheter i Sandefjord!

De månedlige frokostmøtene til Sandefjord Næringsforening trekker opptil 200 deltakere. Her fra Midtåsen tidligere i år. Foto: Petter Holskjær
Høstens høydepunkt i rekken av arrangementer, er Torpkonferansen på Park hotell. Her er årets spennende foredragsholdere.
;