Trykker seg gjennom pandemien

Reklameservice har holdt god fart gjennom det turbulente 2020 og inn i det nye året. Sandefjords-bedriften har brukt Korona-perioden til å investere i nytt utstyr. 


Tekst: Henrik Sandvik

– Her er det full fart, sier gründer og produksjonssjef Yngve Kapstad.

Inngangspartiet til Reklameservice på Pindsle er tømt for bord og stoler. En diger printer durer og går der medarbeiderne tidligere møttes til lunsj. Det er en flat-bed.

Den store og viktige investeringen gir Sandefjord-selskapet nye muligheter. 

– Vi kan trykke alle slags motiver på plater i de fleste materialer. Mulighetene er mange, og kvaliteten blir meget god, forklarer Kapstad.

Reklameservice leverer alt av skilt- og dekorløsninger fra hovedkontoret i Sandefjord og avdelingen i Porsgrunn. Inkludert i familien er også reklamebyrået Folkebadet, som holder til i de samme lokalene. 

Finn ledige jobber i Sandefjord!

– 2020 var et krevende år også for oss, men vi kom gjennom på en god måte. Alle selskapene våre har hatt positiv utvikling de siste årene, og det har gitt oss en trygg og solid økonomi i bunnen. Vi hadde en bred kundemasse før alt dette skjedde, og vant nye og spennende oppdrag i 2020, sier salgssjef Trond Angelsen. 

Da Korona traff Norge i mars i fjor, måtte også Reklameservice ty til permitteringer. 

– Det ble full stopp i markedet med en gang, men vi har hatt folk på jobb hver dag og måtte hente de fleste tilbake nokså raskt. Gjennom høsten hadde vi hjemmekontor for de rollene det fungerer for. Medarbeiderne som må være her fysisk for å kunne gjøre jobben sin, har vært her hele veien, sier Angelsen.

Han tror på videre vekst i året som kommer.

Ønsker du å motta nyhetsbrevene våre?

Produksjonssjef Yngve Kapstad (t.v.) og salgssjef Trond Angelsen i Reklameservice venter videre vekst i 2021. Foto: Henrik Sandvik
;