Fra storhandel til boligbygg

Hjertnes Eiendom har vokst seg store med nærings- og handelsbygg, men spisser satsingen mer og mer inn mot boligmarkedet hjemme i Sandefjord.


Sandefjord-selskapet Hjertnes Eiendom er en av de toneangivende eiendomsaktørene i Vestfold. Etter lang tid med bred satsing og mange forskjellige prosjekter, har selskapet bygget opp en forvaltningsportefølje som er verdsatt til nærmere 2 milliarder kroner.

Den siste tiden har imidlertid selskapet spisset satsingen betydelig.

– Vi fokuserer mer og mer på boligprosjekter, forteller eiendomssjef Pål Badski.

Selskapets største pågående prosjekt er Vesle Hauan. I et område med flere herskapelige villaeiendommer oppføres to bygg med til sammen 18 leiligheter. Prosjektet består av leiligheter med romslig takhøyde, mye lys og kvaliteter som heis, garasje i kjeller og gjennomgående høy standard.

 

Er du nysgjerrig på mulighetene i Sandefjord? Les mer i vårt magasin Prospekt Sandefjord!

Står bak XXL-bygget

Hjertnes Eiendom har også stått bak andre boligprosjekter, som for eksempel Castbergs Have i sentrum med 20 boligenheter og Hjertnespromenaden med 50 enheter.

Selskapet har også flere tomter under regulering, blant annet på Chr. Hvidts Plass og Carlsenkvartalet, og Badski mener boligmarkedet i Sandefjord er godt.

I tillegg kommer andre utviklingsprosjekter innen næring og handel, som XXL-bygget på Pindsle på 3.700 kvadratmeter. I Tønsberg bygges et stort kontorbygg på nesten 11.000 kvadratmeter, der blant annet legevakten flytter inn. Begge disse prosjektene gjør Hjertnes Eiendom sammen med andre investorer.

Signalbygg ved E18

Tidligere har Hjertnes Eiendom også gjort kontorprosjekter, blant annet for et av Sandefjords største selskaper. Grenland Group, i dag Wood Group, flyttet i januar 2010 inn i det seks etasjer høye signalbygget i Fokserødveien 12 – ved avkjøringen til Torp Sandefjord lufthavn og næringsområdene Kullerød og Fokserød.

 

Registrer deg her hvis du ønsker å bli oppdatert om ledige jobber og livet i Sandefjord for øvrig!

Hjertnes Eiendom blir større og større i boligmarkedet. Her fra Vesle Hauan med 18 leiligheter. Illustrasjon: Hjertnes Eiendom
Hjertnes Eiendom har også næringsprosjekter, som blant annet XXL-bygget på Pindsle i Sandefjord. Foto: Hjertnes Eiendom
;