Sparker i gang næringslivet i Nye Sandefjord

Det tenkes stort når næringslivet i storkommunen skal innvies. Over 470 deltakere er påmeldt til gratisarrangementet på Hjertnes torsdag 19. januar.


Nye Sandefjord er et faktum, og storkommunen er oppe og går. Næringslivet er imidlertid ikke innviet ennå – det skjer først om to dager; 19. januar.

Torsdag morgen blir det kick-off for næringslivet i storkommunen, og det er Sandefjord kommune og Sandefjord Næringsforening som står bak.

– Vi arrangerer jo månedlige frokostmøter, men ønsket å gjøre noe ekstra nå som vi er blitt en ny og stor kommune. Derfor er vi veldig glade for at Sandefjord kommune ble med som vertskap og medarrangør. Vi tenker som kjent stort, og har lagt møtet til Hjertnes, sier daglig leder Marit Sagen Gogstad i Sandefjord Næringsforening (SNF).

– Det skal selvfølgelig godt gjøres å fylle salen – men vi er utrolig stolte over at mer enn 470 deltakere er påmeldt. Dette blir både nyttig og hyggelig. Arrangementet er gratis og åpent for alle, så her er det bare å melde seg på. Og ta gjerne med en venn, legger hun til.

 

Lyst til å være med på kick-off på Hjertnes? Mer informasjon og påmelding finner du her!

Registrer deg her hvis du ønsker å bli oppdatert om ledige jobber og livet i Sandefjord for øvrig!

 

Arrangørene har satt opp et tett og variert program for dagen.

– Statsråd Jan Tore Sanner er kommunereformens far, og kommer til oss for å snakke om mulighetene og utfordringene med en sammenslåing. Vi skal også høre hva de tre SAS-ordførerne Erlend Larsen, Bjarne Sommerstad og Bjørn Ole Gleditsch forventer, sier næringslivskoordinator Anne Grethe Bakken i Sandefjord kommune.

Rådmann Gudrun Haabeth Grindaker og kommunalsjef Geir Bjelkmyr Østvang skal si noen ord. Det skal også Mona Skaret, leder for divisjonen for vekstbedrifter og klynger i Innovasjon Norge.

– Vi ønsker å poengtere hvor viktig det er å samarbeide, og her kommer Mona inn i bildet. Hun brenner blant annet for nettverksbygging og omstilling, og vil snakke om mulighetene for etableringen av næringsklynger, sier Gogstad.

– Ifølge Mona er det fullt mulig å få til her hos oss, så det gleder vi oss til, fortsetter hun.

Det blir også underholdningsinnslag underveis i programmet – som starter med registrering fra klokken 07:30 og vil være ferdig rett over klokken 10:00.

– Morgenfuglene vil trolig også få en hilsen fra det store utland – det blir spennende, hinter Gogstad.

 

Er du nysgjerrig på mulighetene i Sandefjord? Les mer i vårt magasin Prospekt Sandefjord!

Byens storstue Hjertnes er stedet når næringslivet i Nye Sandefjord skal innvies. Foto: Sandefjord kommune
Daglig leder Marit Sagen Gogstad i Sandefjord Næringsforening skal lede arrangementet. Foto: Marte Haraldsen
;