Full rulle hos MC-kjempe

Nå ruller de ut etter lang vinterdvale hos Speed Motorcenter i Sandefjord. Vi hører den på lang avstand – den umiskjennelige lyden av vår.


Tekst: Gudrun Westrum

Det er ikke bare båteiere som er ekstra lykkelige om våren – også for den ihuga motorsykkelentusiast er dette årets høydepunkt. Selv om vinden fortsatt biter litt i kinnet er sjåføren godt polstret, både mot kulde og for egen sikkerhet.

– Det er akkurat dette som gjør jobben vår så takknemlig; å se hvordan det oser av lykke når eieren setter seg på sykkelen første gang, smiler daglig leder Thor Liverød hos Speed Motorcenter i Sandefjord.

Mange har motorsykkelen på vinterlagring hos Speed MC, og det kan ha gått så mye som et halvt år siden forrige tur. Da er det viktig å få tilbake den gode sykkelfølelsen på en ordentlig måte.

– Vi minner gjerne folk på å ta det ekstra pent de første milene for å få opp kjøreegenskapene igjen. Motorsykkelen er i forskriftsmessig stand når den har vært til overhaling og lagring hos oss igjennom vinteren, og vi har mange flinke folk med høy teknisk kompetanse, forsikrer Liverød.

Speed Motorcenter rundet 50 år i 2020, og det var planlagt omfattende aktiviteter i jubileumsåret. Dette ble på grunn av pandemien ikke gjennomført dessverre.

Året som helhet ble rett og slett veldig annerledes også for Speed Motorcenter.

 − Salget av motorsykler lå på normalnivå i begynnelsen av fjoråret, men så kom mars med pandemien og nedstengninger. I en periode var både aktiviteter og folk satt på vent, men i 2. kvartal tok det helt av! Spesielt etter at myndighetene varslet at utenlandsreiser ble frarådet. Norge ble ferielandet og mange ville fornye seg på MC-fronten. Det ekstra gledelige er at vi har også sett en økende interesse hos damene, bekrefter Liverød, og fortsetter:

− i oppstarten av sesongen i år er det «Pick up point» som gjelder utenfor butikken og det har fungert godt, men det er menneskemøtene vi liker aller best - med liv og røre som det pleier å være her hos oss på denne tiden av året.

Finn ledige jobber i Sandefjord!

Speed MC-sjefen er opptatt av å henge med i tiden. Dette innebærer blant annet å fylle på med kompetanse i egne rekker, og bidra til at kundene får den innsikten de behøver.

− Blant annet har vi nå lansert en mer brukervennlig nettside. Den er enkel å navigere og oppdateres jevnlig med nyheter og gode tips, sier Liverød.

Butikken har også fått en skikkelig oppgradering.

− BMW-avdelingen i 1. etasje er blitt shinet opp med nye kontorer, og Yamaha-avdelingen i 2. etasje er fornyet etter Yamahas normer og nye profil, den er blitt rålekker. Vi er utrolig fornøyde med resultatet, og våre kunder har vært udelt positive, avslutter Liverød stolt.

Ønsker du å motta nyhetsbrevene våre?

Daglig leder Thor Liverød i Speed Motorcenter viser stolt frem årets modell fra BMW. Foto:Speed Motorcenter
Man finner gromme nyheter på rekke og rad hos Speed MC, flere er allerede merket «Solgt». Foto: Speed Motorcenter
;