Endelig tilbake i fjorden

Etter 10,5 år i Oslo er eiendomsmegler Charlotte Davidsen (29) tilbake i Sandefjord. Å flytte hjem var målet siden dag én, og Korona-pandemien fremskyndet planen.


Tekst: Henrik Sandvik

 

– For meg var det helt naturlig å komme hjem igjen. Det er her jeg har familien min og de fleste av barndomsvennene mine, sier Charlotte Davidsen.

Sandefjordingen flyttet til Oslo i 2010 for å studere eiendomsmegling på BI. Etter endte studier i 2013 har hun jobbet i to meglerfirmaer i hovedstaden, før flyttelasset nå nylig gikk hjem til Sandefjord.

– Det er mange fordeler med å bo i Oslo, men det er Sandefjord som føles hjemme, forteller Davidsen, som bekrefter at pandemien spilte inn:

– Korona var nok med på å påvirke valget. Jeg dro oftere hjem til Sandefjord og merket at det var her jeg ønsket å være. Mye av det som gjorde Oslo til en morsom by var ikke lenger tilgjengelig, samt at man ble mer låst inne i en leilighet.

Nå har hun fått seg jobb i Aktiv Eiendomsmegling.

– Jeg trives utrolig godt med meglerlivet hvor store deler av jobben er å møte nye mennesker. I tillegg har jeg alltid hatt en interesse for boliger. Hver dag byr på noe nytt, og jeg gleder meg til å megle i hjembyen min, sier Davidsen.

Finn ledige jobber i Sandefjord!

29-åringen har erfaring fra de fleste typer med eiendomstransaksjoner i hovedstaden, men kan fortelle at hun hele tiden har fulgt med på markedet i hjembyen.

– Så fort jeg har hatt noe fri, har jeg reist hjem. Jeg er utrolig glad i de fantastiske turmulighetene, størrelsen på byen og har en stor kjærlighet for fjorden og sjølivet. I tillegg har det vært utrolig spennende å se utviklingen til Sandefjord – og nå kunne ta del i den. Det er gøy å tre inn i byen igjen og se alle de positive forandringene, fortsetter Davidsen.

Hun er oppvokst på Lystad og har nå bosatt seg på Ranvik.

– Markedsføringen fra Tenk stort, tenk Sandefjord – ikke minst annonsene på bussene i Oslo – har nok vært med å påvirke valget om å flytte hjemover. Det har i hvert fall ikke stoppet det, sier Davidsen, og fortsetter:

– Hvem kan vel motstå sjø, fjord, skjærgård og drømmen om et større hus i egen by?

Ønsker du å motta nyhetsbrevene våre?

Charlotte Davidsen (29) flyttet hyppig rundt om i Oslo, men nå har flyttelasset gått til Sandefjord. Foto: Privat
;