Åpent frokostmøte om næringslivet i Sandefjord

Kommunen og næringsforeningen inviterer til frokostmøte om næringslivet i Sandefjord. Jotun-sjefen, NHO, ordføreren og en smart cities-ekspert kommer på besøk – blant annet – og arrangementet er åpent for alle.


I januar 2017 arrangerte Sandefjord kommune og Sandefjord Næringsforening kick-off for næringslivet i nye Sandefjord. Cirka 350 gjester deltok den morgenen, og nå inviterer de to partnerne til ny storsamling; 17. januar 2018 er det klart for frokostmøte med fokus på næringslivssatsingen i nye Sandefjord kommune.

Pr. fredag 5. januar har mer enn 200 næringslivsaktører meldt seg på arrangementet som er gratis og åpent for alle. Påmeldingsskjema og mer informasjon finner du på websidene til Sandefjord Næringsforening.

Dato: 17. januar
Tid: Kl. 07:30 - 10:15
Sted: Hjertnes
Vertskap: Sandefjord kommune
Arrangør: Sandefjord næringsforening

Kjøreplan:
- 07:30: Registrering, mingling og frokost
- 08:15: Faglig innhold:
- Velkommen v/ Marit S. Gogstad (SNF) og Anne Grethe Bakken (Sandefjord kommune)
- Ordfører Bjørn Ole Gleditsch og kommunalsjef Geir Bjelkmyr-Østvang.
- Per Harbø, NHO
- Gaute Hagerup, Innovasjon Norge
- Morten Fon, Jotun
- 10:15: Møteslutt

 

Sandefjord har mye å by på. Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Jotun, NHO og Smart cities

Konsernsjef Morten Fon, Jotun skal fortelle om viktigheten av en kommune som satser på – og er på lag med – næringslivet. Det er ikke tilfeldig at den globale malingprodusenten holder til akkurat her!

Per Harbø, NHO skal snakke om hvordan kommunen som innkjøper kan bidra til vekst i næringslivet, mens Gaute Hagerup, Innovasjon Norge skal fortelle om smarte byer og hvordan Sandefjord kan bli et bærekraftig og moderne sted å bo og jobbe.

I tillegg blir det en oppdatering om næringslivssatsingen i nye Sandefjord - etter et på mange måter turbulent oppstartsår for storkommunen – og tilhørerne vil forhåpentligvis få høre offensive planer og tanker for veien videre. Som vanlig blir det også underholdning, servering og gode minglemuligheter.

Mer informasjon finner du på websidene til Sandefjord Næringsforening.

 

Klikk her for å finne ledige jobber i Sandefjord!

Konsernsjef Morten Fon i Jotun er blant foredragsholderne. Foto: Morten Rakke
Frokostmøtet om næringslivet i Sandefjord finner sted på Hjertnes.
;