Nettverk for unge sandefjordinger

Som medlem i Young Business Sandefjord får du innpass i et faglig og sosialt nettverk for unge arbeidstagere i Sandefjord fra dag én.


Ideen kom på julebordet til Sandefjord Næringsforening i desember 2013. Initiativtakerne så behovet av å kunne tilby et nettverk til de yngste arbeidstakerne, og første arrangementet fant sted i februar 2014. Gjennom årene har det vært varierende aktivitetsnivå i nettverket, men i desember 2022 gjenoppstod Young Business Sandefjord (YBS) med en ny styringsgruppe med engasjerte kvinner og menn fra ulike bransjer. Nettverket har fått mange, nye medlemmer i år, og har mye på blokka med blant annet både arrangementer og ny podcast. 

Faglig påfyll
Young Business Sandefjord arrangerer jevnlige samlinger. Disse er en kombinasjon av faglig påfyll, sosialt samvær og nyttig nettverksbygging og gjennomføres hovedsakelig etter arbeidstid. Styringsgruppen står for planlegging og gjennomføring av arrangementer, samt markedsføringen.

Lyst til å bli medlem av YBS? Klikk her

Et inkluderende nettverk
Aller første samling i 2023 var på Kurbadhagen, en kveld spekket med deilig tapas, foredrag av Edvard Gran for Grans og god stemning. Det var også flere av deltagerne som fant hverandre som nyinnflyttede, og det er akkurat dette det handler om; et inkluderende nettverk!

Kan dette være noe for deg? Mer informasjon om YBS finner du her

 

Finn drømmejobben i Sandefjord

Styret i YBS: Fv Mari Liverød, Tenden Advokatfirma. Susanne Grung, Fjellsport. Sindre Tveitan Dokken, Jotun. Olav Chaniago Jahrestein, Komplett.

Young Business Sandefjord (YBS)

* Et eget nettverk-i-nettverket, som en del av Sandefjord Næringsforening.

* Nettverk for unge arbeidstakere i alderen 20 til 40 år

* Arrangerer jevnlige samlinger med en kombinasjon av faglig påfyll, sosialt samvær og nyttig nettverksbygging

* Arrangementene gjennomføres hovedsakelig etter arbeidstid.

* Mer informasjon og innmelding finner du HER

 

;