DNB Sandefjord inn i nye sentrumslokaler

Etter over 160 år med bankdrift i Rådhusgata 15, er DNB på plass i Folkets hus. Åpningen 1. mars ble gjennomført med snorklipping, kake og store ord!


Banknæringen gjennomgår store endringer. Mer og mer av tjenestene foregår digitalt, og en rekke filialer legges ned eller reduserer kraftig. DNB ligger langt fremme i den teknologiske utviklingen, men storbanken er opptatt av å ha to tanker i hodet.

Det innebærer på den ene siden å ha en skikkelig nettbank, men også å kunne ta i mot kundene personlig. Derfor sto både det digitale og det personlige i fokus da DNB Sandefjord innviet sine nye lokaler i Jernbanealleen 13.

– Vi har bygget en bank for fremtiden. Her har vi «butikken» vår – med inngangsparti og varehyller – der kundene får hjelp og informasjon av våre hyggelige bankverter. Lenger inn sitter medarbeiderne fordelt på de ulike avdelingene, og der har vi også møterom og andre fellesarealer, forteller Monica J. Schjelderup, som leder DNBs avdeling for privatmarkedet i Larvik og Sandefjord.

Sandefjord har mye å by på. Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

– Effektive arealer

Et førtitalls kunder, DNB-medarbeidere, samarbeidspartnere og andre representanter for næringslivet og politikken var tilstede på åpningen. De foll se at DNB er blitt nabo med Vinmonopolet på den ene siden og eiendomsmeglerfirmaet Krogsveen på den andre, i lokalene der Posten tidligere holdt til.

Folkets Hus ligger rett sør for Hvaltorvet i Sandefjord sentrum og eies av Fagforeningenes Økonomiske Fellesorganisasjon, og lokalene har blitt totalrenovert og tilrettelagt for den nye brukeren.

– Vi er veldig fornøyd. Her får vi gode, moderne og effektive arealer for medarbeiderne våre, og ikke minst god mulighet til å behandle kundene våre på en positiv og fin måte, forteller Hege Støldal, leder for DNB-avdelingen som server bedriftsmarkedet i Vestfold.

– Positivt i Sandefjord

Lokalene er på cirka 400 kvadratmeter. Med en femtedel av plassen fra forrige adresse blir fotavtrykket i Sandefjord betydelig mindre, men DNB vil fortsatt ta stor plass.

– Vi i DNB gleder oss til å ta fatt på nye og spennende tider, sammen med næringslivet og de private kundene våre. Det skjer mye positivt i Sandefjord. Mye ligger til rette for vekst, og det er vi glade for at DNB er med på, sa Ingjerd Spiten, DNBs direktør for privatmarkedet på konsernnivå, da hun fikk æren av å klippe snoren.

Klikk her for å finne ledige jobber i Sandefjord!

– Vi har bygget en moderne bank, sier Randi K. Ferstad (fra venstre), Monica J. Schjelderup og Eva R. Skjelbred i DNB i Sandefjord. Foto: Henrik Sandvik
;