Sergel

Kreditt

Sergel håndterer inkassosaker og fakturaspørsmål i stor skala fra basen på Framnes. Med over 80 ansatte er det TeliaSonera-eide selskapet en betydelig arbeidsplass i Sandefjord.

Ledige stillinger

Avdelingsleder

Inkassoselskapet Sergel Norge søker en dyktig og ambisiøs avdelingsleder til sitt kontor i Sandefjord. Er det deg eller noen du kjenner?

Les mer her.

KREDITTKONTROLL: Sergel håndterer kredittrelaterte tjenester for stadig flere bedrifter fra basen i Sandefjord.

Sergel ble etablert i Sandefjord i 2002 under navnet Moneto Kapital. I 2008 ble navnet endret til Sergel Norge, etter at svenske TeliaSonera gikk inn og kjøpte først majoriteten – så alle aksjene – i selskapet. Navnet spiller på beliggenheten til hovedkontoret, rett ved Sergels Torg i Stockholm.

Sergel driver med kreditt-, faktura-, reskontro- og inkassoadministrasjon. Innfordringstjenestene skjer for kunder innenfor en lang rekke forskjellige bransjer – som blant annet energi, transport, bank og finans, telekom, e-handel, forsikring og media. Selskapet omsatte i 2014 for 113 millioner kroner, og har vel 80 ansatte i Norge. De aller fleste sitter på hovedkontoret på Framnes i Sandefjord, noe som gjør selskapet til en stor arbeidsgiver i denne bransjen.

Sergel har som mål å være blant de fem største inkassoselskapene i Norge. Dette skal skje ved en organisk vekst på over 10 prosent i året, kontinuerlig utvikling av selskapets tjenester og en markedsposisjon basert på høy kvalitet. Kjerneverdiene «Våge», «Bry seg» og «Gjøre det enkelt» sikrer blant annet innsikt og personlig tilnærming til kundene, samt at gode relasjoner opprettholdes.

Les mer på www.sergel.no.

Fakta

  • Omsetning: 113 millioner
  • Antall ansatte: 80
  • Adresse: Framnesveien 7, 3220 Sandefjord

Les mer på www.sergel.no