Privatmegleren

Eiendom

Eiendomsmeglerkjeden Privatmegleren feirer 10-årsjubileum i Sandefjord i 2016. Målet er fortsatt sunn vekst og fornøyde boligkunder.

Fakta

Privatmegleren har hatt kontor i Sandefjord siden høsten 2006. Selskapet har vokst solid innen megling av boliger og hytter de seneste årene, og kan blant annet vise til økende omsetning og lønnsom drift.

Eiendomsmeglerne har mål om å fortsette den positive utviklingen, og har blant annet følgende ambisjoner:

* Å ha de dyktigste meglerne på både service og kompetanse.

* Være det ledende meglerkontoret i Sandefjord.

* Ha læringsvilje og et ønske om å være best.

«Glimt i øyet»

Privatmegleren har i dag fem eiendomsmeglere ansatt i lokalet på brygga i Sandefjord, og har videreutvikling av medarbeidernes kompetanse høyt oppe på agendaen. Kvalitet og kundeservice prioriteres, samt god vinnerkultur og teamfølelse på kontoret.

Ledige stillinger oppstår tidvis, og hos Privatmegleren i Sandefjord får man betjene et variert marked. Her kan salgsobjektene variere fra sentrale leiligheter og landlige eneboliger til hytter og fritidseiendommer ved sjøen. Det er flere meglerfirmaer i byen og strategien for å nå frem i den tøffe konkurransen, er å finne og fremheve det unike i hver eiendom – samt å opptre profesjonelt og med glimt i øyet både innad og utad.

Se mer informasjon på www.privatmegleren.no/sandefjord.