IOT/SOFTWARE

GSGroup AS er en ledende europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Sandefjord-selskapet er i kraftig vekst, og skal hente flere nye medarbeidere fremover.

Ledige stillinger

Senior Developer

Les mer her.

Business Intelligence Architect

Les mer her.

To selgere

Les mer her.

Front end developer

Les mer her.

CEO Espen Virik Ranvik (foran) og hans ledergruppe styrer et selskap i sterk vekst.

GSGroup har hatt en meget positiv utvikling. Med en produktportefølje som består av merkevarene Handyman, Smartday og Guard Systems, har Sandefjord-selskapet vokst kraftig og mer skal det bli.

– Vi skal ansette cirka 20 nye medarbeidere de neste 4-6 månedene, forteller CEO Espen Virik Ranvik.

Selskapet ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord og konsernet har salgskontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Budapest og Helsinki. Totalt er det 150 ansatte i GSGRoup.

I de seneste 20 årene har selskapet hatt den samme sterke industrielle eier (AS Atlantis Vest), som har investert i en langsiktig utvikling av selskapet og gjort selskapet til den sterke aktøren som det er i dag.

GSGroup er svært bevisste på at produktsammensetningen skal være av komplementerende art og mange av våre kunder benytter seg av tjenester på kryss av selskapene. Fordelen ved å ha en aktør å forholde seg til, betyr en langt enklere hverdag for kundene.

Fakta

  • Omsetning: 190 millioner NOK
  • Antall ansatte: 150
  • Adresse: Nordre Kullerød 5B, 3241 Sandefjord

Les mer på https://gsgroup.no/