Deloitte

Revisjon og rådgivning

Deloitte er blant verdens største på advokat-, revisjons- og rådgivningstjenester. Vestfold-avdelingen teller 50 ansatte og spiser stadig markedsandeler.

Fakta

  • Omsetning: 1,6 milliarder
  • Antall ansatte: 50
  • Adresse: Rambergveien 1, 3119 Tønsberg
  • www.deloitte.no

Deloitte ble etablert i Irland helt tilbake i 1890-årene. 125 år senere er konsernet et av et lite knippe verdensledende aktører på sine felt; revisjon og rådgivning, konsulent, advokat og verdsettelse. Deloitte er et verdensomspennende selskap med vel 160.000 ansatte i mer enn 150 land. I Norge er Deloitte tilstede ved strategiske steder i store deler av landet, fordelt på 20 kontorer.

Selskapet kom til Vestfold og Sandefjord rundt 1980, og flyttet til Tønsberg i 1998. Deloitte holder fremdeles til der, og de 50 ansatte server hele Vestfold fra dette kontoret.

Deloitte har blant annet ledet flere store granskningsoppdrag i regionen, og har nå Vestfolds største avdeling innen skatt og avgift. Selskapet utfører sine tjenester for kunder fra mer eller mindre alle bransjer – som helse, handel, eiendom, transport, energi, teknologi, media og kommunikasjon, samt finans.

Les mer på www.deloitte.no.