CSD Sealing & Protecting Systems

Offshore

Fra kontoret i Sandefjord leverer CSD Sealing & Protecting Systems brann- og eksplosjonssikre kabler og rør for offshorenæringen.

Fakta

  • Omsetning: 12,5 millioner
  • Antall ansatte: 3
  • Adresse: Østre Kullerød 5, 3241 Sandefjord
  • www.csd.no
OFFSHORE: CSD driver med brann- og eksplosjonssikring av kabler og rør for blant annet offshorenæringen.

CSD Sealing & Protecting Systems ble etablert i Sandefjord i 1988 av Torgeir Frugaard og lokale aksjonærer med en distributøravtale for Beele Engineering BV i Skandinavia og på Island. Avtalen er senere utvidet til å omfatte hele Norden. I senere tid har CSD også etablert seg med lager og salgskontor i Fosnavåg.

Produktutviklingen skjer ved konsernets laboratorium i Nederland, men selskapet har tre ansatte i Sandefjord. Hovedvirksomhetsområdene er brann- og eksplosjonssikring av kabler og rørgjennomføringer for offshorenæringen – og også en del innen bygg og anlegg – samt gass-, vann- og røyktetting av det samme. Selskapet har av denne grunn hatt oppdrag for så vidt forskjellige kunder som store internasjonale oljeselskaper og Scandic Park hotell i Sandefjord.

Selskapets tenkemåte er imidlertid den samme uansett: «Det er bedre å forebygge enn å kurere».

CSD Sealing & Protecting Systems har en liten etablering i Sandefjord, men målet er å øke tilstedeværelsen fremover. Når ledige stillinger dukker opp, vil fokus være på sikkerhet, fag og regelverk – samt det å være tilstede i markedet kontinuerlig.

Les mer på www.csd.no.