Aakerholt, Steen & Lund

Bygg og anlegg

I 2016 er det 50 år siden Aakerholt, Steen & Lunds spede begynnelse. I tillegg til Drammen og Sandefjord, er selskapets grønne fingre nå godt representert på hele østlandsområdet.

Fakta

  • Omsetning: 64 millioner
  • Antall ansatte: 60
  • Adresse: Skolmar 33, 3232 Sandefjord
  • www.steen-lund.no
TODELT: Aakerholt, Steen & Lund utfører grøntrelaterte tjenester flere steder i landet ut fra basene i Drammen og Sandefjord.

Riis & Aakerholt Anleggsgartneri AS etablert i januar 1966 av Gunlaug Riis Aakerholt, Svein Aakerholt og Isak Riis. I 1996 overtok Bjørn Aakerholt som daglig leder. I 2005 i ble det etablert et samarbeid med Steen & Lund AS i Drammen, og Aakerholt, Steen & Lund ble etablert 1. januar 2006 som en videreføring av dette.

Selskapet har følgelig base både i Drammen og Sandefjord, og har bygget seg solid opp i begge regioner. Her i Sandefjord har Aakerholt, Steen & Lund vært med på å utføre prosjekter som Jernbanealleen, Torvet og Gokstadhaugen, samt mange større og mindre privatanlegg. De har og vært med på større og mindre prosjekter i området som Kjellekrysset i Tønsberg og E18-utbyggingen, samt omlegging av både Tønsberg og Larvik torg, når det gjelder Vestfold for øvrig.

Samlet sett har Aakerholt, Steen & Lund 25-30 faste ansatte og 20-30 sesongansatte. Blant disse er det én anleggsgartnermester, én ingeniør, tre anleggsgartnerteknikkere, 17 fagarbeidere og flere spesialarbeidere.

I forbindelse med at Aakerholt, Steen & Lund fikk store oppdrag med oppgradering av Geilo sentrum, ble det etablert en egen avdeling. Denne tar seg nå av oppdrag i Hallingdal, og driver og med løypekjøring for Hol kommune. Avdelingen har etablert seg godt i markedet i Hallingdal, og har i dag seks fast ansatte.

Les mer på www.steen-lund.no.