Ønsker du deg ny jobb? Bli med på «Hjem til jul»!

SANDEFJORD / 24. OKTOBER 2017

22. desember er det klart for en ny runde med «Hjem til jul», og vi gleder oss til å spleise utflyttede sandefjordinger og lokale bedrifter. Kanskje er det du som får ny jobb i julegave i år?

Du kan melde deg på her!

 

For tredje gang drar vi i gang «Hjem til jul»; en hyggelig førjulskveld på utestedet Rukla. Dette er først og fremst for utflyttede sandefjordinger som skal hjem på juleferie, og målet er å gi dere en smakebit på hva det lokale næringslivet kan by på. Sandefjord har utrolig mange spennende bedrifter, og for mange er dette en unik mulighet til å bli bedre kjent med mennesker, muligheter og potensielle kolleger.

Det er imidlertid ikke bare utflyttede sandefjordinger som kommer. Byens bedrifter oppfordres til å sende en representant – for å informere om muligheter og ta imot henvendelser, samt knytte det som kan vise seg å bli nyttige kontakter.

Vi lover hyggelig atmosfære, gode samtaler og nyttig mingling. Det blir mat, drikke og underholdning, og hver bedrift får ett minutt til å presentere seg og eventuelle jobbmuligheter. Et par taler blir det muligens også, og det ligger også an til at vi trekker ut en vinner av en super (og selvsagt kortreist) premie!

Alt ligger til rette for en hyggelig førjulskveld på Rukla. De to foregående årene har cirka 70 gjester og 25 bedrifter deltatt, og begge ganger har flere av gjestene fått jobb i og flyttet til Sandefjord etterpå. Vi håper selvsagt på noe av det samme i år!

Send en epost til henrik@sandefjordnaringsforening.no hvis du lurer på noe :-)

 

Du kan melde deg på her!